Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο παίκτης της ομάδας από την Αμαλιάδα:

«Μετά από δύο εβδομάδες διακοπής η ομάδα μας αγωνίζεται ξανά αυτό το Σάββατο. Στο διάστημα αυτό βρήκαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο με τους προπονητές μας πάνω στις αδυναμίες μας, για να βελτιωθούμε σαν σύνολο. Είμαστε μία ομάδα με αρκετά καινούρια πρόσωπα κι ο χρόνος μας δίνει πάντα την ευκαιρία να αποκτάμε περισσότερη ομοιογένεια.

Έχουμε ξεκινήσει ομολογουμένως πολύ καλά το Πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό αυτό το 3-1 σε νίκες. Έχουμε χάσει μόνο ένα παιχνίδι, στο Ρέθυμνο, κι αυτό μάλιστα το παλέψαμε μέχρι τέλους. Αλλά, ξέρουμε ότι αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα δε θα σημαίνει τίποτα αν δεν έχει συνέχεια. Ο δρόμος είναι μακρύς, το πρωτάθλημα πάρα πολύ ανταγωνιστικό, όλες οι ομάδες έχουν δυνατότητες και πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι.

Για εμάς είναι, επίσης, σημαντικό να διαχειριστούμε σωστά αυτήν την κατάσταση. Για παράδειγμα, στον τελευταίο αγώνα με τον Πανιώνιο Βίκος Cola δε δείξαμε τόσο καλό πρόσωπο, παρά το γεγονός ότι στο τέλος νικήσαμε. Ίσως ήμασταν πιο χαλαροί, λόγω της καλής αρχής που έχουμε κάνει. Δεν πρέπει να συμβεί ξανά αυτό, όμως. Πρέπει να συνεχίσουμε με 100% συγκέντρωση. Το «ταμείο» θα το κάνουμε τον Μάιο!

Μπροστά μας έχουμε την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Μία μεγάλη ομάδα, που θα ήθελα να τη συγχαρώ, με την ευκαιρία αυτή, και για την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι σίγουρα πολύ καλό για το ελληνικό Πρωτάθλημα που αυτή η ιστορική ομάδα έχει εμφανιστεί ξανά ισχυρή.

Εμείς θα μπούμε στο παρκέ για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε κι όσα μας ζητάνε οι προπονητές μας, διεκδικώντας το καλύτερο. Σεβόμαστε όλους μας τους αντιπάλους, αλλά δε φοβόμαστε ποτέ».