Ο Αίας Ευόσμου μετά την επίσημη πρόσληψη του Κώστα Δελέγκου στον πάγκο του ξεκινά να γεμίζει δειλά – δειλά το ρόστερ και για αρχή ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Κυριάκο Πετανίδη (2001, 2,05μ), ο οποίος θα δώσει σημαντικές λύσεις στην γραμμή των ψηλών του οργανισμού της Θεσσαλονίκης. Ο άλλοτε άσος του Άρη πραγματοποίησε μία ικανοποιητική χρονιά με τα “ερυθρόλευκα” την περασμένη αγωνιστική περίοδο, καθότι μέτρησε 5,7 πόντους και 4,7 ριμπάουντ ανά αγώνα. Οι ανανεώσεις για την ομάδα του Κώστα Δελέγκου δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του basketblog.gr, οι Αποστόλης Ναούμης (1993, 1,98μ), Βασίλης Παπαδόπουλος (1998, 2,03μ) και Τίμος Πετράκης (1997, 1,99μ) αναμένεται να παραμείνουν στον σύλλογο.

Ο Αγρινιώτης SF ήταν από τα κύρια όπλα του Αίαντα με 10,1 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 0,8 ασίστ, ενώ προς το τέλος της σεζόν ανέβασε κι άλλο στροφές. Ο 25χρονος PF/C έδωσε σημαντικές λύσεις με την αθλητικότητά του κοντά στο καλάθι (5,5 πόντοι, 5,9 ριμπάουντ), την ώρα που και ο 26χρονος περιφερειακός είχε συνεπή παρουσία με 4 πόντους, 3,2 “σκουπίδια” και 1,6 τελικές πάσες. Τέλος τις επόμενες μέρες οι Μακεδόνες αναμένεται να προχωρήσουν και στις πρώτες τους μεταγραφικές κινήσεις, έτσι ώστε να δώσουν πλήρη μορφή στο ρόστερ τους το συντομότερο δυνατό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Κυριάκος Πετανίδης και την νέα χρονιά στον ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ
👉 Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Α.Π.Σ. ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή Κυριάκο Πετανίδη για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Ο 22χρονος power forward με ύψος 2.05, θα ενισχύσει τον σύλλογο μας για δεύτερη συνεχή και τρίτη συνολικά χρονιά.
🔴 Κυριάκο σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Αίαντα!