Μια μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός για τον Αμύντα ενόψει της νέας χρονιάς στην Elite League.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος ανακοίνωσε την επιστροφή του Νίκου Καμπούρη ύστερα από τρία χρόνια. Ο έμπειρος σέντερ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Μύκονο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας ανακοινώνει τη συνεργασία με το Νίκο Καμπούρη, με τις τρεις σεζόν, που είχαν χωρίσει οι δρόμοι τους, να φαίνονται σαν λεπτό. Ο Νίκος θα ενισχύσει το ανδρικό τμήμα, στο επερχόμενο πρωτάθλημα, της Elite League, σε συνέχεια των πέντε συνεχόμενων σεζόν (από το 2014), που αγωνιζόταν με την ομάδα του Υμηττού.

Καλή συνέχεια Νίκο στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!

Μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αμύντα:

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στον Αμύντα. Αυτός θα είναι ο 6ος συνολικά χρόνος μου, και όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει να έχεις περάσει τόσο χρόνο σε μία ομάδα και τι δέσιμο δημιουργεί αυτό. Υπάρχουν πολλά ίδια πρόσωπα σε σχέση με την τελευταία μου θητεία στην ομάδα, τα περισσότερα όμως σε άλλες θέσεις πια. Παικτικά υπάρχουν πολλοί και πολύ νέοι παίκτες σε συνδυασμό με μερικούς πολύ πιο έμπειρους, με πολλά χρονιά και επιτυχίες σε όλες τις κατηγορίες. Στόχος μας είναι να δείξουμε ποια είναι η λογική του Αμύντα και να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα αντικατοπτρίζει αυτά που θέλει η ομάδα εδώ και χρονιά. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κάτι πολύ όμορφο και να πέτυχουμε όλους τους στόχους μας μικρούς και μεγάλους στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.“