Ο Χαρίλαος Τρικούπης πέρασε με επιτυχία το δεύτερο φιλικό τεστ απέναντι στον Αίολο Αγυιάς, με τους Μεσολογγίτες να είναι ανώτεροι στο δεύτερο μέρος και να φτάνουν στην νίκη παρά τις απουσίες των Γαρέζου και Δημητρακόπουλου. Oι Πατρινοί είχαν κι αυτοί τις δικές τους απουσίες, αφού εκτός έμειναν οι Λυμπέρης και Πλώτας, ενώ για τρία δεκάλεπτα έβαλαν πολύ δύσκολα στους αντιπάλους τους.

Το σύνολο του Παπαδημητρίου έκλεισε την ανάπαυλα όντας προηγούμενο με 27-34, ενώ νωρίτερα είχε πάρει ακόμη και διψήφιες διαφορές, αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους, που έχασαν στο πεντάλεπτο και τον Χουχούμη. Στην συνέχεια το συγκρότημα του Μούτσιου κυριάρχησε και πήρε πλεονέκτημα πέντε πόντων (53-48), ενώ προς το τέλος η διαφορά αυξήθηκε περαιτέρω.

Πηγή φωτογραφιών: www.aitosports.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαρίλαου Τρικούπη:

Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας η ομάδα μας επιβλήθηκε του Αίολου Αγυιάς με σκορ 68-56. Δεν αγωνίστηκαν για την ομάδα μας οι Δημητρακόπουλος και Γαρέζος.
Τα δεκάλεπτα :
11-15 16-19 26-14 15-08
Επόμενο φιλικό παιχνίδι τη προσεχή Τετάρτη 14/9 κόντρα στον @apollonpatrasofficial στο κλειστό της Περιβόλας και ώρα 17:30.
*Ευχαριστούμε πολύ το @aitosports.gr για τη παραχώρηση των φωτογραφιών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιόλου Αγυιάς:

 Την ευκαιρία να πραγματοποιήσει αρκετές δοκιμές σχημάτων και συστημάτων είχε ο Αίολος Αγυιάς στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Χαρίλαο Τρικούπη στο Μεσολόγγι.

Ο προπονητής Ανδρέας Παπαδημητρίου κατέγραψε τα δυνατά σημεία, αλλά και τις αδυναμίες της ομάδας του και θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες τη σκληρή δουλειά με τους παίκτες του στην προπόνηση.

Για την ιστορία, ο Αίολος Αγυιάς ηττήθηκε με 68-56, παίζοντας χωρίς τους τραυματίες Δημήτρη Λυμπέρη και Νίκο Πλώτα (στον πάγκο με πολιτικά, θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία με τον Προμηθέα για τον συγκεκριμένο παίκτη). Η ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου παρατάχθηκε με πολλά σχήματα στη διάρκεια του αγώνα και έπαιξε κατά διαστήματα αρκετά καλό μπάσκετ.

Τα 10λεπτα: 11-15, 27-34 (ημ.), 53-48, 68-56.

Να σημειωθεί ότι ο Αίολος Αγυιάς ευχαριστεί τον Χαρίλαο Τρικούπη για την άψογη φιλοξενία, με το φιλικό να διεξάγεται μπροστά σε αρκετό κόσμο και σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Ο προπονητής του Αίολου Αγυιάς Ανδρέας Παπαδημητρίου δήλωσε τα εξής μετά το τέλος του φιλικού αγώνα: «Ηταν ένα ακόμη πολύ δυνατό φιλικό. Το πρόσημο ήταν θετικό. Δοκιμάσαμε πολλά σχήματα. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με την εικόνα του α΄ ημιχρόνου να με ικανοποιεί. Ευχαριστούμε το Μεσολόγγι για την εξαιρετική φιλοξενία. Εμείς συνεχίζουμε την προετοιμασία μας».