Ο Χαρίλαος Τρικούπης βρήκε τον βοηθό του Ηλία Μούτσιου στο πρόσωπο του 26χρονου Παύλου Γκότση, ο οποίος με την σειρά του την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν assistant coach του Στέφανου Πέρκου στο Αγρίνιο. Παράλληλα ο Πατρινός κόουτς έχει εργαστεί παλιότερα στις ακαδημίες του Προμηθέα Πατρών, της Ολυμπιάδας Πάτρας και της Παναχαϊκής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χ. Τρικούπη:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, ότι στη θέση του assistant coach τη φετινή αγωνιστική περίοδο, θα βρίσκεται ο Παύλος Γκότσης. Ο Παύλος είναι 26 ετών, έχει καταγωγή από τη Πάτρα, είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα τη καλαθοσφαίριση, κάτοχος πιστοποίησης αθλητικής ψυχολογίας από το Barcelona Hub και τελειώνει το μεταπτυχιακό του στο basketball coaching and management σε πανεπιστήμιο της Λιθουανίας.
Κατά τη περασμένη αγωνιστική περίοδο εργάστηκε ως assistant coach στον Α.Ο.Αγρινίου ενώ παλιότερα έχει εργαστεί στις ακαδημίες του Προμηθέα Πάτρας, της Παναχαϊκής και της Ολυμπιάδας Πάτρας.
Καλωσορίζουμε το Παύλο στη πόλη και το σύλλογο μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.
Ο Παύλος στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής:
“Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα μου συνεργασία με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου.
Θέλω να ευχαριστήσω τον coach Ηλία Μούτσιο για την ευκαιρία που μου δίνει να δουλέψω μαζί του σε έναν άκρως επαγγελματικό σύλλογο στην ακόμα πιο ανταγωνιστική και αναβαθμισμένη Elite League.
Εύχομαι υγεία σε όλους και με τη στήριξη του κόσμου μας αλλά και με σκληρή δουλειά να παρουσιάσουμε ένα υγιές, πρότυπο σύνολο, που θα πετύχει τους στόχους του.”