Η Elite League μπαίνει στην 17η στροφή της με πολλά παιχνίδια να συγκεντρώνουν τα βλέμματα και να έχουν τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ένας αγώνας που αναμφίβολα βρίσκεται στο επίκεντρο είναι το ντέρμπι της Αιτωλοακαρνανίας, με το Αγρίνιο να υποδέχεται τον Χ. Τρικούπη και να θέλει την νίκη για να πλησιάσει βαθμολογικά τους Μεσολογγίτες, που έχουν πάντως την παράδοση υπέρ τους.

Από εκεί κι ύστερα σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι μεταξύ Ερμή Σχηματαρίου και Παπάγου, καθότι οι Βοιωτοί είναι ανεβασμένοι και βρίσκονται στο κυνήγι της οκτάδας, την ώρα που οι “Στρατηγοί” αναζητούν ακόμη ένα μεγάλο διπλό για να παραμείνουν πολύ ψηλά στην κατάταξη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος το πρωτοπόρο Μαρούσι δοκιμάζεται στην έδρα του Αίαντα Ευόσμου, ο οποίος καίγεται για το θετικό αποτέλεσμα, διότι προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες, ενώ Ψυχικό, Ελευθερούπολη και Πανερυθραϊκός έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη κόντρα σε Καβάλα, ΦΕΑ και Αμύντα. Τέλος την Κυριακή η Μεγαρίδα υποδέχεται τον Ηρακλή στο τηλεοπτικό ματς της εβδομάδας, με τους δύο “μονομάχους” να θέλουν την επιστροφή στις νίκες για να μείνουν ψηλά στην βαθμολογία.

Σάββατο 11/2

17:00 Αγρίνιο – Χ. Τρικούπης

17:00 Ελευθερούπολη – ΦΕΑ

17:00 Ερμής Σχηματαρίου – Παπάγος

17:00 Αίας Ευόσμου – Μαρούσι

17:00 Ψυχικό – Καβάλα

17:00 Πανερυθραϊκός – Αμύντας

17:00 Τρίτων – Κόροιβος ΑΝΑΒΟΛΗ

Κυριακή 12/2

15:00 Μεγαρίδα – Ηρακλής