Το ντέρμπι της Αιτωλοακαρνανίας μεταξύ Χαριλάου Τρικούπη κι Αγρινίου θα είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα της 2ης αγωνιστικής της Elite League αν όχι το πιο ενδιαφέρον. Έτσι η εν λόγω αναμέτρηση θα αλλάξει μέρα κι ώρα, καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός του Μεσολογγίου ο αγώνας απέναντι στον ΑΟΑ θα λάβει χώρα την Κυριακή 16/10 στις 15:00. Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, επομένως ο κόσμος θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μεσολογγίου:

Ματαιώνεται ο αγώνας κυπέλλου της ομάδας μας με τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδος, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη 12/10.
Οι τραυματισμοί , το δεύτερο μεγάλο ταξίδι σε διάστημα 4 ημερών σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η μη συμμετοχή στον αγώνα δεν έχει περαιτέρω επιπτώσεις, βάση προκήρυξης, εκτός της μη συνέχισης στον θεσμό, οδήγησε στην απόφαση μας αυτή, ούτως ώστε να αποφευχθεί η περαιτέρω επιβάρυνση του ρόστερ.
Η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στον πολύ σημαντικό αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (16/10, 15:00 ) κόντρα στον Α. Ο. Αγρινίου για τη δεύτερη αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.