Η Ελευθερούπολη “λύγισε” δύσκολα τον Παπάγο στο πρώτο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής το Αγρίνιο πήρε τεράστιο διπλό μέσα στο Ψυχικό, ενώ κι ο Κόροιβος απέδρασε από την Ερυθραία. Από εκεί κι έπειτα το Μεσολόγγι, ο Ερμής Σχηματαρίου και η Μεγαρίδα υπερασπίστηκαν την έδρα τους απέναντι σε ΦΕΑ, Μαρούσι και Αμύντα αντίστοιχα, την ώρα που ο Τρίτων επιβλήθηκε με τεράστια ευκολία της Καβάλας.

Eλευθερούπολη – Παπάγος 91-87: Τα “χρειάστηκαν, αλλά έμειναν αήττητοι οι Καβαλιώτες!

H Eλευθερούπολη μπορεί να τα χρειάστηκε ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει επί του εξαιρετικού Παπάγου με 91-87 , χάρις στην ανωτερότητά της στα τελευταία κρίσιμα λεπτά της αναμέτρησης αλλά και την ψυχραιμία της από την γραμμή των βολών. Με αυτήν την επικράτηση οι Καβαλιώτες ανέβηκαν στο 3-0 και παρέμειναν αήττητοι, ενώ το συγκρότημα του Κουρή γνώρισε την πρώτη του ήττα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά έχει ως παράσημο ακόμη μία εκπληκτική εμφάνιση και μάλιστα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Koρυφαίος για τους νικητές ήταν ο απίστευτος Τουτζιαράκης με 28 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετικός ήταν κι ο Hudson με 19 πόντους και έξι ασίστ. Για τους φιλοξενούμενους διακρίθηκε ο Καρούζος με 14 πόντους, με τους Peterson, Σολωμό, Μαράκη και Γεωργοπαπαδάκο να τον συνεπικουρούν με 12,11,11 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Ο Παπάγος όπως σε όλα τα παιχνίδια του την φετινή σεζόν εκκίνησε πολύ δυνατά επιθετικά και δεν άφησε τον ΓΣΕ να επιβάλει τον ρυθμό του, με τον αγώνα να είναι ισορροπημένος (11-11). Κάπου εκεί όμως οι Καβαλιώτες ανέβασαν στροφές τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά κι έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +8 (26-18).

Oι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν να έχουν τα ηνία του αγώνα και μάλιστα με άνεση (38-29), ωστόσο ο οργανισμός των Βορείων Προαστίων απάντησε με ένα σερί 7-0 και μείωσε στους δύο (38-36). Μάλιστα ο αγώνας είχε έντονα τον χαρακτήρα ντέρμπι, κάτι που ήταν ενδεικτικό κι από το σκορ του ημιχρόνου, που ήταν πολύ υψηλό, καθότι οι δύο “μονομάχοι” είναι φύσει επιθετικές ομάδες.

Στην συνέχεια οι άμυνες έσφιξαν με την Ελευθερούπολη να είναι ανώτερη και να αποσπάται με έξι πόντους (68-62), την ώρα που λίγο αργότερα ξέφυγε με εννιά (71-62). Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με ένα 0-12 σερί χάρις σε τέσσερα εύστοχα τρίποντα, κατάφεραν να προσπεράσουν (71-74). Βέβαια οι γηπεδούχοι έβγαλαν ξανά την ποιότητά τους στο παρκέ και πήραν αέρα έξι πόντων (86-80) στα 3,5 λεπτά και παρά το τρίποντο Κόη για το 86-83 διαφύλαξαν το προβάδισμά τους και πήραν το τρίτο ροζ φύλλο αγώνα.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να σουτάραν με μικρότερο ποσοστό στα σουτ εντός πεδιάς (34/76- 30/59), ωστόσο επιβλήθηκαν του πολύ καλού αντιπάλους τους, εξαιτίας της ανωτερότητάς τους στα ριμπάουντ (38-30), στα λάθη (17-22) και τις ασίστ (17-12).

Ψυχικό – Αγρίνιο 77-87: Τεράστιο διπλό για τους Αιτωλοκαρνάνες!

Το Αγρίνιο με απίστευτο μπάσκετ στην επίθεση κατάφερε να επιβληθεί του Ψυχικού για πρώτη φορά επί αθηναϊκού εδάφους, καθώς είχαν προηγηθεί τρεις ανεπιτυχείς επισκέψεις. Το σύνολο του Ντίνου Καλαμπάκου ήταν ανώτερο από το ξεκίνημα και μάλιστα βρέθηκε στο +14 (36-50) στο 21′, με το Ψυχικό πάντα να βρίσκει τις λύσεις και να επιστρέφει. Παρόλα αυτά όταν ο αγώνας ήταν κλειστός στα τελευταία λεπτά οι Αιτωλοακαρνάνες κατάφεραν να ευστοχήσουν σε μεγάλα σουτ και να αποδράσουν με ένα μεγάλο διπλό.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος στο ξεκίνημα με το Αγρίνιο να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα (13-16), με την συνέχεια όμως να είναι εντελώς διαφορετική και τους Αιτωλοακαρνάνες να αποσπώνται με έντεκα πόντους (14-25). Κάπου εκεί οι παίκτες του Ρεμεντέλα έβγαλαν σφυγμό και για αρχή μείωσαν στους πέντε (20-25), ενώ λίγο αργότερα προσπέρασan με τέσσερις πόντους (30-26). Βέβαια οι παίκτες του Καλαμπάκου απάντησαν κι έκλεισαν το ημίχρονο στο +8 (36-44), βάζοντας τις βάσεις για την νίκη.

Μάλιστα στις αρχές του δευτέρου μέρους ξέφυγαν και με 14 πόντους (36-50),ωστόσο οι εφτάψυχοι “σκίουροι” επανήλθαν ξανά κι άμεσα, πλησιάζοντας στον πόντο με το τέλος της τρίτης περιόδου (61-62). Από εκεί κι έπειτα ο αγώνας ήταν ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους να έχουν βραχεία κεφαλή (73-74) στα 3,5 λεπτά πριν την λήξη. Σε εκείνο το σημείο ο ΑΟΑ έσφιξε πολύ την άμυνά του και με ένα τρίποντο του Fisher στο 39′ διαμόρφωσε το 73-81, κλειδώνοντας μία μεγάλη νίκη.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο συνήθης ύποπτος AJ John με 28 πόντους και 16 ριμπάουντ, με τον Μπαζίνα να είναι τρομερός με 14 πόντους, 10 ασίστ και επτά ριμπάουντ. Ακόμη εξαιρετικός ήταν κι ο Fisher με 17 πόντους και 5/8 τρίποντα, ενώ κι ο Τσουργιάννης έκανε double – double με 10 πόντους και 12 ριμπάουντ. Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Παπανικολάου με 18 πόντους και οκτώ ριμπάουντ, με τον Segu να πετυχαίνει κι αυτός άλλους τόσους. Ακόμη πολύ καλοί ήταν κι ο Αθανασούλας και Παύλος με 14 και 10 πόντους αντίστοιχα. Τέλος την διαφορά για το Αγρίνιο την έκανε το τρομερό 12/23 τρίποντα, η κυριαρχία στα ριμπάουντ (45-30) κι η εμφανής ανωτερότητα στον τομέα της δημιουργίας (13-21 ασίστ).

Πανερυθραϊκός – Κόροιβος 82-88: Έκαναν σεφτέ με τεράστια εκτός έδρας νίκη οι Ήλειοι

Ο Κόροιβος πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα όπως ο Πανερυθραϊκός. To συγκρότημα του Δελέγκου ήταν ανώτερο μετά από το πρώτο ημίχρονο και μάλιστα στο δεύτερο 20λεπτο ήταν μονίμως στην πρωτοπορία του σκορ, αν και είχε πολύ σφιχτό ροτέισον (μόλις οκτώ παίκτες ταξίδεψαν). Έτσι κατάφερε να κλειδώσει μία τεράστια εντός έδρας νίκη έπειτα από ένα τεράστιο σουτ του Μαστόρου στα 12΄΄, υποχρεώνοντας έτσι το σύνολο του Χουχουλή στην πρώτη του ήττα.

Ο οργανισμός των Βορείων Προαστίων ήταν κυρίαρχος στο ξεκίνημα και με όπλο την τρομερή του επιθετική λειτουργία κατάφερε να ξεφύγει με εννιά πόντους (28-19). Οι ψυχωμένοι παίκτες του Δελέγκου παρά την κακή τους εκκίνηση πάτησαν στην συνέχεια το πόδι στο γκάζι και με ένα επιμέρους (15-29), πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με πέντε πόντους (43-48). Βέβαια οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν εκεί κι ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό διατήρησαν με άνεση την πρωτοπορία στο σκορ (60-67), δείχνοντας ικανοί για το τεράστιο διπλό.

Παρά τις λίγες λύσεις του ο Κόροιβος κρατούσε σε απόσταση ασφαλείας τους αντιπάλους τους (75-82), που έπειτα από ένα  5-0 μείωσαν στο καλάθι (80-82) στα 57”. Οι Πελοποννήσιοι δεν πανικοβλήθηκαν όμως ούτε τότε και με καλάθι του  Μαστόρου στα 12” έγραψαν το 82-86, κατακτώντας οριστικά κι αμετάκλητα αυτήν την τεράστια νίκη.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Lewis με 21 πόντους, με τον Καμάρα να συνεχίζει στις υψηλές πτήσεις και να προσθέτει άλλους 19. Ακόμη σπουδαία δουλειά έκανε ο Ιατρίδης με 11 πόντους και οκτώ ριμπάουντ, ενώ ο Μαστόρος εκτός από τους 12 πόντους που σημείωσε έβαλε και το πιο κρίσιμο σουτ της συνάντησης. Για τους “ερυθρόλευκους” ξεχώρισε σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Παπαδημητρίου με 15 πόντους, έξι ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ και τους Ματαλιωτάκη και Μωραΐτη να είναι επίσης διψήφιοι με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Οι φιλοξενούμενοι σούταραν πολύ καλύτερα από τους γηπεδούχους (28/51 έναντι 29/68), ενώ μάζεψαν και έξι παραπάνω ριμπάουντ (33-27). Στην αντίπερα όχθη οι παίκτες του Χουχουλή είχαν απίστευτο ratio ασίστ/λαθών, αλλά αυτό το στοιχείο δεν ήταν αρκετό για να επικρατήσουν.

Tρίτων – Καβάλα 90-56: Εύκολα στην κορυφή η αθηναϊκή ομάδα!

O Tρίτων ήταν ανώτερος από το ξεκίνημα και ανεβάζοντας σταδιακά την απόδοσή του κατάφερε να επικρατήσει πολύ εύκολα της Καβάλας με 90-56 και να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Στον αντίποδα οι Μακεδόνες απέδειξαν ότι θέλουν ακόμη δουλειά για να φανούν ανταγωνιστικοί, καθότι γνώρισαν ακόμη μία βαριά ήττα μετά από αυτές κόντρα στο Αγρίνιο και το Ψυχικό.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους και ξέφυγαν από την αρχή με 10 πόντους (26-16), ενώ έκλεισαν το ημίχρονο στο +18 (49-31). Τα πάντα τελείωσαν στην τρίτη περίοδο όταν οι Αθηναίοι με ένα επιμέρους 21-9 πήραν διαφορά τριάντα πόντων (70-40), την στιγμή που το προβάδισμα τους αυξήθηκε στο τέλος του αγώνα αν και έκαναν εκτεταμένο ροτέισον.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Πολυτάρχου με 15 πόντους, την στιγμή που ο Draskovic πραγματοποίησε ένα ηχηρό double – double με 14 πόντους κα 16 ριμπάουντ. Ακόμη το φράγμα των 10 πόντων ξεπέρασε κι ο Myers με 13 πόντους, ενώ για τους Μακεδόνες διασώθηκε μόνο ο Webster Simeus με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Μεγαρίδα – Αμύντας 69-67: Ιστορική νίκη με λυτρωτή Dubinski για τους γηπεδούχους!

Σε ένα πάρα πολύ κλειστό παιχνίδι, του οποίου η έκβαση κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα η Μεγαρίδα κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στην Elite League χάρις σε ένα τεράστιο τρίποντο του Dubinski στα 5”. Στην αντίπερα όχθη οι “πορτοκαλί” είχαν την ευκαιρία να πάρουν την παρθενική τους νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, αφού το τρίποντο του Τοπάλλι στην εκπνοή δεν βρήκε στόχο.

Οι δύο ομάδες ήταν μέτριες επιθετικά, με τους “πορτοκαλί” να το εκμεταλλεύονται και να παίρνουν ένα μικρό προβάδισμα πέντε πόντων στο τέλος της πρώτης περιόδου (12-17). Η αρμάδα του Μάνταλου ισορρόπησε στην συνέχεια και πήγε στα αποδυτήρια μόλις στο -1 (30-31) σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας.

Το σκηνικό άλλαξε άρδην στην τρίτη περίοδο με τις δύο ομάδες να είναι εξαιρετικές επιθετικά και την Μεγαρίδα να ισοφαρίζει στους 58 πόντους. Οι επιθέσεις πέρασαν ξανά σε δεύτερο πλάνο, όμως ο αγώνας παρέμεινε ντέρμπι, με τα πάντα να κρίνονται στα τελευταία 5΄΄ όταν κι ο Dubinski ευστόχησε σε τρίποντο, ο Τοπάλι αστόχησε και οι γηπεδούχοι πήραν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα τους στην κατηγορία.

Για τους νικητές διακρίθηκε ο clutch Dubinski με 21 πόντους, ενώ σημαντικές βοήθειες στο σκοράρισμα έδωσαν και οι Γκάτζιας και Γερομιχαλός με 15 και 10 πόντους αντίστοιχα. Για τους παίκτες του Λιόγα κορυφαίος ήταν ο Καλογερίας με 17 πόντους και εννιά ριμπάουντ και τους Μιχάλογλου και Κουκουνιά να είναι επίσης διψήφιοι με 10 πόντους έκαστος.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι οι γηπεδούχοι ήταν κατώτεροι σχεδόν σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, καθώς σούταραν με χαμηλότερα ποσοστά (23/58 – 26/62),  ήταν χειρότεροι στην αναλογία ασίστ/ λαθών (12/15 – 22/13) την ώρα που υπήρχε απόλυτη ισορροπία στα ριμπαόυντ (30-30).

Ερμής Σχηματαρίου – Μαρούσι 65-60: Τεράστια νίκη χαρακτήρα για το σύνολο του Οικονόμου

Ο Ερμής Σχηματαρίου επιβλήθηκε του Αμαρουσίου με 65-60, με συνέπεια να πιάσει τον σημερινό του αντίπαλο στο 2-1. Οι Βοιωτοί ήταν πίσω στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, καθώς έχαναν ακόμη και με διαφορές στις παρυφές των 10 πόντων. Παρόλα αυτά πήραν κεφάλι στο σκορ στα 34” (61-58) ύστερα από τρίποντο του Κυρίτση, ενώ στην συνέχεια το σουτ του Θεοδώρου δεν βρήκε στόχο, με συνέπεια να πάρουν μία μεγάλη νίκη.

Οι άμυνες ήταν αυτές που έπαιζαν κυρίαρχο ρόλο στο ξεκίνημα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το πάνω χέρι με το πέρας του πρώτου δεκαλέπτου (7-14). Οι δύο ομάδες ανέβασαν ταχύτητα στην επίθεση με το σύνολο του Οικονόμου να πηγαίνει στα αποδυτήρια όντας πίσω στο σκορ (27-33). Ο ρυθμός έπεσε ξανά στο δεύτερο μέρος, όμως οι Βοιωτοί μείωσαν ακόμη περισσότερο (42-45), με αποτέλεσμα ο αγώνας να είναι ντέρμπι στην τελική του ευθεία.

Οι “μονομάχοι” συμβάδιζαν στο τέταρτο δεκάλεπτο, καθώς βρισκόντουσαν στην απόλυτη ισορροπία μέχρι  τα 34” (58-58), όταν κι ευστόχησε σε τρίποντο ο Κυρίτσης κι έδωσε το πάνω χέρι στην ομάδα του (61-58). Ο Θεοδώρου δεν μπόρεσε να απαντήσει στην συνέχεια και οι γηπεδούχοι κλείδωσαν την μεγάλη τους νίκη χάρις στην ευστοχία τους από την γραμμή της φιλανθρωπίας.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο clutch Κυρίτσης με 13 πόντους, ενώ εξαιρετική παρουσία είχε κι ο Wiley με 10 πόντους και 13 ριμπάουντ. Επίσης σημαντικές βοήθειες στο σκοράρισμα έδωσαν κι οι Ζαρμακούπης και Kaufmanis με 12 και 11 πόντους αντίστοιχα. Από την πλευρά του συνόλου του Σκαραφίγκα ξεχώρισε ο Στασινός με 16 πόντους, έξι ριμπάουντ και έξι ασίστ, ενώ ο Θεοδώρου ήταν πολύ καλός με 11 πόντους και εννιά ριμπάουντ. Ακόμη θετική παρουσία είχε τόσο ο Καμαριανός με 10 πόντους και οκτώ “σκουπίδια” όσο και ο Μιχαλούτσος με άλλους τόσους.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στα ποσοστά στα σουτ εντός πεδιάς (22/55 -23/65), ενώ μάζεψαν και περισσότερα ριμπάουντ (40-35). Βέβαια οι “κιτρινόμαυροι” ήταν καλύτεροι στον τομέα της δημιουργίας και των λαθών, ωστόσο αυτή η ανωτερότητά τους δεν μεταφράστηκε σε θετικό αποτέλεσμα.

 

Χαρίλαος Τρικούπης – ΦΕΑ 82-77: Καρδιοχτύπησαν, αλλά νίκησαν οι γηπεδούχοι

Ο Χαρίλαος Τρικούπης πήρε το δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας ροζ φύλλο απέναντι στην αξιόμαχη ΦΕΑ, με αποτέλεσμα να ανέβει στο 2-1 και να αφήσει την σημερινή του αντίπαλο στο 0-3. Οι Μεσολογγίτες ήταν σχεδόν συνέχεια μπροστά στο σκορ και μάλιστα με καλές αποστάσεις, ενώ κατάφεραν να υπερκεράσουν και το πεντάλεπτο μπλακ άουτ τους (30′ -35), με αποτέλεσμα να πάρουν μία υπερπολύτιμη εντός έδρας νίκη.

Το σύνολο του Μούτσιου επέβαλε τον ρυθμό του από το ξεκίνημα, κάτι που φάνηκε κι από το υπέρ του σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο (21-16). Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο υψηλό τέμπο και με οδηγό την επίθεσή τους έκλεισαν το ημίχρονο στο +9 (45-36), με την εικόνα των Μεσολογγιτών να είναι πειστική. Ο Χαρίλαος εξακολουθούσε να ελέγχει το παιχνίδι και πήρε διψήφια διαφορά (60-48), ωστόσο οι παίκτες του Καρατζά αντέδρασαν και για αρχή πλησίασαν στους επτά (68-61).

Βέβαια η αντεπίθεση της ΦΕΑ δεν σταμάτησε εκεί, καθώς με οδηγό την άμυνά της άφησε άποντους του γηπεδούχους για πέντε λεπτά και προσπέρασε στο 35′ (68-70), βάζοντας έτσι φωτιά στον αγώνα. Το Μεσολόγγι βέβαια επανήλθε στην απόδοση του πρώτου μέρους και πήρε αέρα έξι πόντων στα 46” (78-72). Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τρίποντο στα 19” (78-75), ωστόσο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν περαιτέρω κι έτσι οι Αιτωλοακαρνάνες έφτασαν δίκαια στην νίκη.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο φορμαρισμένος Δημητρακόπουλος με 20 πόντους και τέσσερις ασίστ, ενώ εξαιρετικός ήταν κι ο Κουρουπάκης με 15 πόντους και επτά ριμπάουντ. Ακόμη σημαντική ήταν η συμβολή των Whitfield, Ερμείδη και Μολφέτα με 15, 13 και 11 πόντους αντίστοιχα. Από την πλευρά των φιλοξενουμένων διακρίθηκε ο Καραχάλιος με 16 πόντους, επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ενώ διψήφιοι ήταν κι οι Στεργιάκης, Ζήρος και Καραλευθέρης με 14,14 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Οι Μεσολογγίτες είχαν καλύτερα ποσοστά ευστοχίας (27/54-32/71), ενώ κυριάρχησαν και στην μάχη των ριμπάουντ (35-24). Στον τομέα της αναλογίας ασίστ/λαθών υπήρξε απόλυτη ισορροπία με τις δύο ομάδες να έχουν από 17 τελικές πάσες και 15 σφάλματα.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σάββατο 22/10

Ελευθερούπολη-Παπάγου 91-87

Ερμής Σχηματαρίου-Μαρούσι 65-60

Μεγαρίδα-Αμύντας 69-67

Πανερυθραϊκός-Κόροιβος Αμαλιάδας 82-88

Τρίτων-Καβάλα 90-56

Ψυχικό-Αγρίνιο 77-87

Χαρίλαος Τρικούπης-ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ 82-77

Κυριακή 23/10

15:00 Αίας Ευόσμου-Ηρακλής ΚΑΕ 2022

Ελευθερούπολη-Παπάγου 91-87

Διαιτητές: Ξενικάκης-Ευφραιμίδης Στ.-Ταρενίδης Κ. (Μπρίγκος)

Δεκάλεπτα: 26-18, 50-48, 68-62, 91-87

Ελευθερούπολη (Παπαδόπουλος): Χάντσον 19 (4), Αμπατζάς 5 (1), Γράβας 9 (1), Τσουμάνης 7, Ναούμης 8 (2), Ξύδης 5, Βύρλας 10, Τουτζιαράκης 28.

Παπάγου (Κουρής): Γεωργοπαπαδάκος 11 (3), Σανδραμάνης 8 (2), Κόης 6 (1), Καρούζος 14 (2), Μαράκης 6, Σολωμός 11, Μπέλη 6, Καρακώστας 10 (1), Μπαλός 3 (1), Πίτερσον 12.

Πανερυθραϊκός-Κόροιβος Αμαλιάδας 82-88

Διαιτητές: Μηλαπίδης-Στρέμπας-Σκανδαλάκης (Λιμνιάτης)

Δεκάλεπτα: 28-19, 43-48, 60-67, 82-88

Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Καλλιανιώτης 6 (1), Παπαδημητρίου 15 (1), Κωστόπουλος 2, Μωραΐτης 13 (3), Καμπουρίδης 8 (1), Μερμίγκης 6 (2), Αρνόκουρος, Οικονομόπουλος 2, Σταματογιάννης 7 (1), Ματαλιωτάκης 14, Ευστρατίου 9 (2).

Κόροιβος (Δελέγκος): Λιούις 21 (4), Νοέας 9, Καμάρας 19 (1), Καραΐσκος 4, Ιατρίδης 11 (1), Μαστόρος 12 (2), Ρουμελιώτης 5, Μίτροβιτς 7 (1).

Ερμής Σχηματαρίου-Μαρούσι 65-60

Διαιτητές: Θεονάς-Θεοδωρόπουλος-Μαρτινάκος (Δεσάρτης)

Δεκάλεπτα: 7-14, 27-33, 42-45, 65-60

Ερμής Σχηματαρίου (Οικονόμου): Παππάς 5 (1), Γουάιλι 10, Καουφμάνις 12 (2), Ζαρμακούπης 11, Πάππος 5 (1), Καλημέρης, Μέξης 6, Μητσιμπόνας 1, Τάταρης 2, Σιγάλας, Κυρίτσης 13 (1).

Μαρούσι (Σκαραφίγκας): Σταυρακούκας 3, Στασινός 12 (1), Θεοδώρου 11 (2), Ξύδας 8, Καμαριανός 10, Παπαγεωργόπουλος 4, Μιχαλούτσος 10 (2), Ζορμπάς, Κουτσονικόλας 2.

Μεγαρίδα-Αμύντας 69-67

Διαιτητές: Καραβίτης-Σκαλτσής-Σπυρόπουλος (Ηπιώτης)

Δεκάλεπτα: 12-17, 30-31, 58-58, 69-67

Μεγαρίδα (Μάνταλος): Παλαιοχωρίτης 5 (1), Γκατζιάς 15 (3), Παπαγιάννης 2, Αγγελόπουλος 4, Γερομιχαλός 10 (1), Καψαλός 2, Ντουμπίνσκι 21 (4), Σωτηράκης 3, Καλλινικίδης 1, Χάσα 2, Ζαρκαδούλας 4.

Αμύντας (Λιόγας): Δήμου, Τοπάλλι 9 (1), Σιούντρης 8 (2), Γκρέκας 5 (1), Βαρδιάνος, Κουκουνιάς 10 (2), Γιούση, Γκάτζο 8 (2), Καλδής, Μιχάλογλου 10, Καλογερίας 17 (1).

Τρίτων-Καβάλα 90-56

Διαιτητές: Αναστόπουλος Αντ.-Καλογερόπουλος Φ.-Ρίζος (Διμπινούδης)

Δεκάλεπτα: 26-16, 49-31, 70-40, 90-56

Τρίτων (Μιχελάκος): Μάιερς 13 (1), Κουφόπουλος 10 (2), Ζαραϊδώνης 4, Πολυτάρχου 15 (4), Πράπας 6, Τσουργιάννης 6, Προίσκος 3 (1), Καμπερίδης 6, Ντράσκοβιτς 14, Τσάμης 5, Μπολδογλου 5 (1), Πουλής 3 (1).

Καβάλα (Πενταζίδης): Γουίτλι 8, Μπόζης 6 (1), Πουλιανίτης 9, Καραγιάννης, Απαζίδης 8 (1), Πρίφτης 7 (1), Πεχλιβανίδης, Ταχυρίδης 4, Γουέμπστερ 14, Τσέλλος.

Ψυχικό-Αγρίνιο 77-87

Διαιτητές: Κάρδαρης-Τσιμπούρης-Ασλανίδης (Μωϋσιάδης)

Δεκάλεπτα: 20-25, 36-44, 61-62, 77-87

Ψυχικό (Ρεμεντέλας): Γοργόνης 1, Κουκάς 8 (2), Σεγκού 18, Παπανικολάου 18 (1), Αμβράζης, Μαλέλης 8 (2), Παύλος 10 (2), Αθανασούλας 14 (2).

Αγρίνιο (Καλαμπάκος): Νικολαΐδης 9 (1), Άβελον 27 (2), Ντουζίδης 2, Καφέζας 1, Τσούκας 7 (1), Τσουργιάννης 10 (1), Κυριλής, Φίσερ 17 (5), Θ. Μπαζίνας 14 (2), Μπαρδάκας.

Χαρίλαος Τρικούπης-ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ 82-77

Διαιτητές: Δαρλαμήτσος-Λιότσιος-Μαρινάκης (Πατσαντζόπουλος)

Δεκάλεπτα: 21-16, 45-36, 68-61, 82-77

Χαρίλαος Τρικούπης (Μούτσιος): Χουχούμης 4, Δημητρακόπουλος 20 (2), Μανιάς 2, Γουίτφιλντ 15 (2), Τόλα 2, Ερμείδης 13, Μολφέτας 11 (1), Κουρουπάκης 15, Καραγεωργίου.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Καρατζάς): Σγουρός 5 (1), Βαφειάδης, Στεργιάκης 14 (1), Κοντός 9 (1), Ζήρος 14 (2), Λίτσος 2, Παπανικολάου, Καραχάλιος 16, Δεϊμέζης 4, Καραλευθέρης 13 (3).

Βαθμολογία

1. Ελευθερούπολη 6 (3-0)

2. Τρίτων 6 (3-0)

3. Πανερυθραϊκός 5 (2-1)

4. Αγρίνιο 5 (2-1)

5. Ερμής Σχηματαρίου 5 (2-1)

6. Παπάγου 5 (2-1)

7. Χαρίλαος Τρικούπης 5 (2-1)

8. Ψυχικό 5 (2-1)

9. Μαρούσι 5 (2-1)

10. Κόροιβος Αμαλιάδας 4 (1-2)

11. Μεγαρίδα 4 (1-2)

12. Ηρακλής ΚΑΕ 2022 3 (1-1)

13. Αμύντας 3 (0-3)

14. ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ 3 (0-3)

15. Καβάλα 3 (0-3)

16. Αίας Ευόσμου 2 (0-2)

*Ηρακλής ΚΑΕ 2022 και Αίας Ευόσμου έχουν ένα ματς λιγότερο

Επόμενη αγωνιστική (4η, 29-30/10)

Μαρούσι-Ελευθερούπολη

Ηρακλής ΚΑΕ 2022-Ερμής Σχηματαρίου

Αμύντας-Αίας Ευόσμου

Κόροιβος Αμαλιάδας-Μεγαρίδα

Καβάλα-Πανερυθραϊκός

Αγρίνιο-Τρίτων

Ψυχικό-Χαρίλαος Τρικούπης

Παπάγου-ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ