Μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής στο φετινό πρωτάθλημα της Elite League, το basketblog.gr σας παρουσιάζει τους πρώτους σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, ο Zach  Bryant από τον Ερμή Σχηματαρίου πραγματοποίησε ακόμη μια εξωπραγματική εμφάνιση με 34 πόντους και συνεχίζει να αποτελεί το πρώτο σκόρερ της κατηγορίας. Βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει το Ψυχικό στη παράταση και αναμφίβολα διανύει μια MVP χρονιά.

Στη δεύτερη θέση της λίστα παραμένει ο Πέτρος Γερομίχαλος. Ο έμπειρος forward έκανε ασύλληπτη εμφάνιση στη νίκη της Μεγαρίδος παρά την ήττα της από τον Πανιώνιο πετυχαίνοντας 26 πόντους.

Στη τρίτη θέση παραμένει ο Steve Burtt. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός παρά την ήττα της ομάδας του κόντρα στην Ελευθερούπολη σκόραρε 25 πόντους.

Παράλληλα ο Bradford με τους 20 πόντους που σκόραρε στην ήττα της Μεγαρίδος κόντρα στον Πανιώνιο, προσέθεσε άλλη μια καλή εμφάνιση στο ρεπερτόριο του και παρέμεινε στη 4η θέση.

Την πεντάδα κλείνει ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος ο οποίος με τους 18 προσωπικούς του πόντους βοήθησε τον Ηρακλή να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερ μετά και το πέρας της 8ης αγωνιστικής:

1. Zach Bryant (Ερμής Σχηματαρίου-34 πόντους κόντρα στο Ψυχικό) 211 πόντοι

2. Πέτρος Γερομίχαλος(ΝΕΜ-26 πόντους κόντρα στον Πανιώνιο) 166 πόντοι

3. Steve Burtt (Μίλωνας-25 πόντους κόντρα στην Ελευθερούπολη) 163 πόντοι

4. Christian Bradford (Μεγαρίδα-20 πόντους κόντρα στον Πανιώνιο) 142 πόντοι

5. Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος (Ηρακλής- 18 πόντους κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου) 138 πόντοι