Ο Αμύντας ήταν υπερηχητικός από το πρώτο λεπτό του αγώνα απέναντι στο Μαρούσι και πήρε μία τεράστια νίκη, την στιγμή που ο Πανερυθραϊκός επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Μεγαρίδα. Από εκεί κι έπειτα η Ελευθερούπολη πήρε μία πολύ σημαντική στο Αγρίνιο, την στιγμή που οι Κόροιβος Αμαλιάδας και Τρίτων υπερασπίστηκαν την έδρα τους απέναντι στον Παπάγο και τον Αίαντα Ευόσμου. Τέλος η Καβάλα με ένα πολύ μεγάλο καλάθι του Webster σημείωσε την πρώτη της νίκη στον δεύτερο γύρο με αντίπαλο την ΦΕΑ, ενώ ο Ηρακλής σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι επικράτησε επί του Χ. Τρικούπη.

Αμύντας – Μαρούσι 88-64: Υπερηχητική επικράτηση για τους “πορτοκαλί” και αποφασιστικό βήμα παραμονής!

Ο Αμύντας επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και πήρε διψήφιες διαφορές από νωρίς, με συνέπεια να φτάσει σε μία πολύ μεγάλη κι άνετη επικράτηση επί του πρωτοπόρου Αμαρουσίου (88-64). Με αυτόν τον τρόπο οι “πορτοκαλί” ανέβηκαν στο 9-15 και έκαναν σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι άουτ, την στιγμή που οι “κιτρινόμαυροι” υποχώρησαν στο 16-8 και πλέον απέκτησαν συγκατοίκους στην κορυφή.

Παρά την απουσία του Δημήτρη Λιόγα από τον πάγκο της ομάδας, οι γηπεδούχοι επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους στην αναμέτρηση και πήραν πλεονέκτημα 11 πόντων (18-7), ενώ έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +9 (28-19). Στην συνέχεια ο Αμύντας βελτίωσε περαιτέρω την άμυνά του και αποσπάστηκε με 13 πόντους (35-22), ενώ ανέβασε κι άλλο ταχύτητα και οδηγήθηκε στην ανάπαυλα στο +18 (49-31). Το συγκρότημα του Ζούπα δεν σταματούσε να κάνει πάρτι και ξέφυγε ακόμη και με 25 πόντους (64-39), ενώ πήγε στην τελική ευθεία του αγώνα με “προίκα” 20 πόντων (71-51) κι έτσι καθάρισε από πολύ νωρίς την νίκη. Παρότι οι γηπεδούχοι ήταν στο +20, δεν κατέβασαν καθόλου ταχύτητα κι έδωσαν ακόμη μεγαλύτερο θριαμβευτικό τόνο στην επικράτησή τους.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Johnson με 28 πόντους και πέντε ριμπάουντ, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Δόξας με 14 πόντους. Στην αντίπερα όχθη πάλεψε το δίδυμο Στασινού και Σταυρακούκα με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα. Τέλος οι νικητές επικράτησαν, διότι σούταραν πολύ καλύτερα (32/61-18/57), πήραν οριακά την μάχη των ριμπάουντ (33-32), την στιγμή που ήταν πολύ καλύτεροι δημιουργικά (29/9 – 11/14).

Καβάλα – ΦΕΑ 82-81: Έκαναν σεφτέ στον δεύτερο γύρο οι Μακεδόνες, βυθίστηκαν οι Φιλαδελφειώτες!

Με ένα πολύ μεγάλο καλάθι του Webster στα 3,3” η Καβάλα πανηγύρισε μία σημαντική νίκη ψυχολογίας απέναντι στην ΦΕΑ (82-81). Αυτό το ροζ φύλλο ήταν το δεύτερο σε 24 παιχνίδια για το σύνολο του Νίκου Πενταζίδη, το οποίο πάντως υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Β’ Εθνική, εξαιτίας της νίκης του Αμύντα. Από την άλλη το συγκρότημα του Αλέξη Καρατζά επέστρεψε στα ανεπιτυχή αποτελέσματα, υποχώρησε στο 7-17 και πλέον η υπόθεση της αποφυγής του απευθείας υποβιβασμού μοιάζει με βουνό.

Οι δύο άμυνες είχαν ρόλο κομπάρσου και ο αγώνας ήταν πολύ ισορροπημένος, κάτι το οποίο ήταν σαφές και από το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +1 (25-24) και με υψηλό σκορ. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, αλλά ο χαρακτήρας του ντέρμπι παρέμενε αναλλοίωτος, με την ομάδα του Πενταζίδη να οδηγείται στην ανάπαυλα στο +3 (44-41), ενώ λίγο πιο πριν είχε πάρει προβάδισμα και επτά πόντων (35-28). Το ένστικτο της επιβίωσης ξεκίνησε να μιλά για τους “κυανέρυθρους”, που αποσπάστηκαν με έξι πόντους (50-56), ωστόσο οι Καβαλιώτες δεν τα παράτησαν και έκλεισαν πολύ γρήγορα την ψαλίδα (62-64 στο 30′). Από εκεί κι έπειτα οι δύο “μονομάχοι” πήγαιναν χέρι – χέρι (73-74), την στιγμή που “οι κυανόλευκοι” πήραν το πάνω χέρι στα 100” (80-78) ύστερα από τρίποντο του Πουλιανίτη.

Στην επόμενη φάση ο Κοντός απάντησε για το 80-81, ενώ μετά από εκατέρωθεν ανεκμετάλλευτες κατοχές ο Johnson είδε την μπάλα να του παίζει άσχημο παιχνίδι και δεν έβαλε την ομάδα του στην πρωτοπορία στα 29”. Η ΦΕΑ καθάρισε το ριμπάουντ, ο Καραλευθέρης οδηγήθηκε στην γραμμή και έκανε 0/2, ενώ αν και πάρθηκε το επιθετικό ριμπάουντ, η Καβάλα πίεσε την μπάλα και ανέκτησε την κατοχή. Έτσι οι “αργοναύτες” δεν έχασαν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε και προπέρασαν με καλάθι του Webster (82-81 στα 3,3”). Στην τελευταία και καθοριστική επίθεση του αγώνα οι Μακεδόνες έβγαλαν την άμυνα και πανηγύρισαν την νίκη.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Johnson με 22 πόντους και πέντε ασίστ, ενώ εξαιρετικοί ήταν οι Πουλιανίτης (17 πόντοι, 5 ασίστ, 5 ριμπάουντ), Κριζέας (13 πόντοι) και 0 clutch Webster (οκτώ πόντοι, έξι ριμπάουντ). Από την άλλη ακόμη ένα πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Στεργιάκης με 18 πόντους και επτά ριμπάουντ, ενώ σε καλή μέρα βρέθηκαν οι Καραχάλιος (15 πόντοι, έξι ριμπάουντ, επτά ασίστ), Κοντός (13 πόντοι), Καραλευθέρης (13 πόντοι). Τέλος οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (26/54 – 29/69), με συνέπεια να μην επηρεαστούν από την απώλεια των ριμπάουντ (27-39) και την απόλυτη ισορροπία που υπήρξε στην αναλογία ασίστ/λαθών (17/16).

Κόροιβος Αμαλιάδας – Παπάγος 92-76: Αποφασιστικό βήμα οκτάδας για το σύνολο του Δελέγκου!

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας πραγματοποίησε μία τρομερή τέταρτη περίοδο, με αποτέλεσμα να πάρει σημαντικές διαφορές και να επικρατήσει επί του Παπάγου με 92-76. Έτσι το συγκρότημα του Κώστα Δελέγκου ανέβηκε στο 14-10, υπερκάλυψε το -8 του πρώτου αγώνα με τους “Στρατηγούς” και πλέον δείχνει να εδραιώνεται για τα καλά στην πρώτη οκτάδα, την ώρα που το σύνολο του Μιχάλη Κουρή υποχώρησε στο 14-10 και δίνει την δική του μάχη για την είσοδό του στα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με την γνωστή τους ορμή και πήραν πλεονέκτημα 11 πόντων (19-8), ενώ έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +10 (27-17). Μάλιστα οι Ήλειοι εξακολουθούσαν να έχουν τα ηνία του αγώνα σε μεγάλο βαθμό και διατηρούσαν αυτό το +10 (37-27), εντούτοις ο Παπάγος επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του στην συνέχεια και έκανε ένα ηχηρό επιμέρους 2-14, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην ανάπαυλα στο +2 (39-41).  Η αρμάδα του Δελέγκου ξεπέρασε το σοκ αυτό και άρχισε να ανακτά τα ηνία του αγώνα, καθότι αποσπάστηκε με έξι πόντους (52-46), την ώρα που πήγε στην τελική ευθεία του αγώνα με “προίκα” τριών πόντων (61-58). Η τρίτη περίοδος είχε δώσει μεγάλη ώθηση στους γηπεδούχους, οι οποίοι ξέφυγαν πολύ γρήγορα με 13 πόντους (79-66 στο 34′). Έκτοτε ο Κόροιβος δεν κινδύνευσε ποτέ ξανά, με συνέπεια να φτάσει σε ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα, ενώ παράλληλα πήρε και την διαφορά του πρώτου γύρου.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Mitrovic με 20 πόντους, πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ, ενώ τον συνεπικούρησαν οι Lewis (17 πόντοι, επτά ασίστ) και Ιατρίδης (13 πόντοι, επτά ριμπάουντ). Από την άλλη πλευρά ξεχώρισε το δίδυμο Τζουγκαράκη – Peterson με 17 πόντους έκαστος. Ακόμη οι νικητές επικράτησαν, διότι ήταν λίγο πιο εύστοχοι (33/70 – 31/68), την ώρα που κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (44-31). Έτσι ο Κόροιβος δεν επηρεάστηκε από το γεγονός ότι είχε ελαφρώς χειρότερη αναλογία ασίστ/λαθών (16/13 – 20/14).

Αγρίνιο – Ελευθερούπολη 66-81: Διπλό κορυφής για τους Καβαλιώτες!

Η Ελευθερούπολη έπαιξε φανταστική άμυνα στην τέταρτη περίοδο, με συνέπεια να πάρει σημαντικά πλεονεκτήματα από το αξιόμαχο μέχρι τότε Αγρίνιο και να φτάσει σε ένα πολύ σημαντικό διπλό (66-81). Το συγκρότημα του Κυριάκου Παπαδόπουλου ανέβηκε στο 16-8 και έπιασε ξανά κορυφή στην βαθμολογία, ενώ οι Αιτωλοακαρνάνες γνώρισαν την δεύτερη διαδοχική τους ήττα, υποχώρησαν στο 9-15 και πλέον η υπόθεση της κατάκτησης του πλεονεκτήματος έδρας γίνεται όλο και πιο περίπλοκη.

Οι φιλοξενούμενοι αξιοποιούσαν πολύ το μακρινό τους σουτ και με ένα σερί 0-10 πήραν πλεονέκτημα έξι πόντων (4-10), ενώ στην συνέχεια έφτασαν ακόμη και στο +7 (11-18). Το σύνολο του Κώστα Κεραμιδά έβγαλε σφυγμό και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο -3 (19-22), όμως ο ΓΣΕ εξακολουθούσε να είναι αποτελεσματικός έξω από την γραμμή των 6,75μ και με αυτόν τον τρόπο προσπαθούσε να ξεφύγει (22-28, 24-30). Παρόλα οι Αιτωλοακαρνάνες όχι μόνο έβρισκαν τις λύσεις να μένουν κοντά στο σκορ (36-37), αλλά οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα προηγούμενοι με έναν πόντο (42-41).

Ο χαρακτήρας του κλειστού παιχνιδιού παρέμενε αναλλοίωτος και στην συνέχεια (48-49), με τους Καβαλιώτες να πηγαίνουν στην τελική ευθεία του αγώνα με το ισχνό +2 (56-58). Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν για πρώτη φορά με διψήφιο αριθμό πόντων (58-68), με τους Αγρινιώτες να αντιδρούν με ένα αντιαθλητικό γκολ – φάουλ του Τσουργιάννη (61-68). Μάλιστα στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι είδαν τον Lawton να αστοχεί σε κάρφωμα και έχασαν την ευκαιρία να μπουν για τα καλά στην διεκδίκηση τους ματς, την ώρα που η Ελευθερούπολη παρέμενε το ίδιο καυτή από την περίμετρο και πήρε διαφορά 12 πόντων (63-75), με αποτέλεσμα να κλειδώσει την νίκη.

Από την πλευρά των νικητών κορυφαίος ήταν ο Τουτζιαράκης με 20 πόντους και 18 ριμπάουντ, ενώ πολλές βοήθειες έδωσε και η τριάδα Ναούμη – Σκουλίδα – Γράβα με 17,16 και 13 πόντους αντίστοιχα. Στην αντίπερα όχθη διακρίθηκε ο Τσουργιάννης με 22 πόντους και εννιά ριμπάουντ, ενώ προσπάθησε και ο Fisher με 17 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Τέλος οι νικητές ήταν καλύτεροι σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, καθότι είχαν καλύτερο ποσοστό στα εντός πεδιάς σουτ (24/71 – 27/59),  πήραν την μάχη των ριμπάουντ (37-38) και ήταν αποτελεσματικότεροι στην δημιουργία (22/13 – 15/10).

Τρίτων – Αίας Ευόσμου 72-67: Ξανά στην κορυφή οι Σεπολιώτες!

Ο Τρίτων έκανε τα εύκολα δύσκολα απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου στο τέλος, αλλά κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στους αξιόμαχους Θεσσαλονικείς (72-67). Ουσιαστικά η ομάδα του Μιχελάκου ανέβηκε στο 16-8 και πλέον ισοβαθμεί στην κορυφή με το Μαρούσι και την Ελευθερούπολη, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” υπέστησαν την τρίτη τους διαδοχική ήττα, έπεσαν στο 8-16 και δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τον κίνδυνο του απευθείας υποβιβασμού.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στο ξεκίνημά του, με τους δύο “μονομάχους” να συμβαδίζουν στο σκορ και τους γηπεδούχους να κλείνουν το πρώτο δεκάλεπτο στο +2 (18-16). Οι “κυανόλευκοι” προσπαθούσαν να ξεμακρύνουν από τους αντιπάλους τους και αποσπάστηκαν με έξι πόντους (26-20), ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και προσπέρασαν (32-33), ενώ οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα στο -4 (39-35).

Το σκηνικό άλλαξε άρδην στην συνέχεια, διότι οι Σεπολιώτες “έσφιξαν” σε πολύ μεγάλο βαθμό την άμυνά τους και έφτασαν για πρώτη φορά στο +11 (48-37), ενώ ο Τρίτων πήγε στην τελική ευθεία του αγώνα με “προίκα” 17 πόντων (61-44). Βέβαια ο Αίας δεν τα παράτησε και με σερί 0-8 πλησίασε στους πέντε στα 2,5 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα (69-64), ενώ με νέο τρίποντο του Ναούμη έγινε ακόμη απειλητικότερος στα 50” (71-67). Παρά το comeback της αρμάδας του Ζαφειρούδη, οι γηπεδούχοι δεν πανικοβλήθηκαν κι έφτασαν στην νίκη.

Από την πλευρά των νικητών κορυφαίος ήταν ο Καμπερίδης με 20 πόντους και έξι ριμπάουντ, ενώ προσπάθησαν οι Myers και Manojlovic με 13 και 12 πόντους αντίστοιχα. Στην αντίπερα όχθη τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Καραγιαννίδης με 22 πόντους και 12 ριμπάουντ, την στιγμή που και ο Ναούμης ήταν συνεπής σε ακόμη ένα παιχνίδι με 15 πόντους. Τέλος οι νικητές μπορεί να σούταραν χειρότερα (26/68-23/57) και να έχασαν την μάχη των ριμπάουντ (34-38), ωστόσο πήραν το ροζ φύλλο, αφού ήταν εξαιρετικοί δημιουργικά (21/10 – 20/13).

Πανερυθραϊκός – Μεγαρίδα 81-70: Επέστρεψαν στις νίκες μετά από τέσσερις ήττες οι “ερυθρόλευκοι”

Ο Πανερυθραϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του, με αποτέλεσμα να επικρατήσει επί της Μεγαρίδας (81-70) και να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες και έναν μήνα μακριά από τις επιτυχίες. Έτσι ο οργανισμός των Βορείων Προαστίων ανέβηκε στο 15-9 και παραμένει ζωντανός στην διεκδίκηση μίας θέσης στην τετράδα της βαθμολογίας, ενώ η ΝΕΜ υποχώρησε στο 12-12 και εξακολουθεί να μάχεται για την αποφυγή των πλέι άουτ.

Οι “ερυθρόλευκοι” εκκίνησαν φουριόζοι την αναμέτρηση και πήραν πλεονέκτημα επτά πόντων (11-4), αλλά η ΝΕΜ γρήγορα ισορρόπησε την κατάσταση και κατάφερε να κλείσει το δεκάλεπτο, έχοντας ισοφαρίσει (19-19).  Ο χαρακτήρας του ντέρμπι παρέμενε αναλλοίωτος (29-29), ωστόσο ο οργανισμός των Βορείων Προαστίων ανέβασε στροφές και αποσπάστηκε με επτά πόντους (37-30), ενώ οδηγήθηκε στην ανάπαυλα στο +7 (40-33). Το σύνολο του Μάνταλου προσπάθησε να γίνει απειλητικό και μείωσε στους τρεις (51-48), ωστόσο οι παίκτες του Χουχουλή βρήκαν τον τρόπο και πήγαν στην τελική ευθεία του αγώνα με “προίκα” επτά πόντων (57-50). Ο Πανερυθραϊκός δεν περιορίστηκε εκεί, αφού πάτησε κι άλλο το πόδι στο γκάζι και με καλάθι του Ματαλιωτάκη έφτιαξε διαφορά 14 πόντων (72-58) και πήρε την νίκη.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Παπαδημητρίου με 17 πόντους, ενώ σημαντικές βοήθειες πήρε και από τον Καμπουρίδη με 15 πόντους. Στην αντίπερα όχθη ξεχώρισε ο Wiley με 21 πόντους και έξι ριμπάουντ, ενώ διψήφιος ήταν και ο Ζαρκαδούλας με 14 πόντους. Τέλος οι νικητές μπορεί να σούταραν λίγο χειρότερα (27-70 – 24/61), αλλά κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (43-31)  και ήταν τρομεροί δημιουργικά (19/5 – 19/12).

Ηρακλής – Χ. Τρικούπης 97-87: Επέστρεψε στις νίκες και βρίσκεται μία ανάσα από την κορυφή ο Γηραιός!

Ο Ηρακλής ήταν ανώτερος καθ ‘ όλη την διάρκεια του αγώνα και υπερκέρασε το εμπόδιο του Χ. Τρικούπη, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι άμυνες έπαιξαν δευτερεύοντα ρόλο. Έτσι οι Θεσσαλονικείς επανήλθαν στις επιτυχίες μετά την ήττα απέναντι στο Μαρούσι, ανέβηκαν στο 15-9 και πλέον βρίσκονται μία νίκη πίσω από την κορυφή, ενώ οι Μεσολογγίτες παρά το εξαιρετικό πρόσωπο που έδειξαν υποχώρησαν στο 10-14 και εξακολουθούν να μάχονται για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ.

Το Μεσολόγγι έδειχνε πολύ μαχητικό από το ξεκίνημα και δυσκόλευε σε μεγάλο βαθμό τους Θεσσαλονικείς (18-17), με τους “κυανόλευκους” να κάνουν δυνατό φίνις στο πρώτο δεκάλεπτο και να παίρνουν πλεονέκτημα πέντε πόντων (26-21). Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να αποσπαστούν κι έφτασαν στο +8 (33-25) αλλά και στο +10 (50-40), ενώ οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα στο +7 (51-44).  Η ομάδα του Μπούτσκου πήρε αέρα 12 πόντων (68-56), ωστόσο η αρμάδα του Μούτσιου έβγαλε σφυγμό και μείωσε στους έξι (68-62). Πάντως ο Ηρακλής βρήκε ξανά τις λύσεις και πήγε στην τελική ευθεία του αγώνα με “προίκα” δέκα πόντων (78-68), ενώ παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων να γίνουν απειλητικοί δεν τα κατάφεραν και έτσι οι Θεσσαλονικείς έφτασαν σε ακόμη μία εντός έδρας νίκη.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Παπαρέγκας με 30 πόντους (6/9 τρίποντα), ενώ σε μεγάλη μέρα βρέθηκαν και οι Gathright και Taylor με 22 και 20 πόντους αντίστοιχα.  Στην αντίπερα όχθη πρώτος σκόρερ ήταν ο Χουχούμης με 19 πόντους και τέσσερις ασίστ, ενώ βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό οι Κουρουπάκης (16 πόντοι), Washington (15 πόντοι, 7 ασίστ), Μολφέτας (14 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και Τόλα (10 πόντοι). Τέλος ο Χ. Τρικούπης ήταν λίγο  πιο εύστοχος (33/66 – 34/65) και πήρε την μάχη των ριμπάουντ (29-33), όμως ο Γηραιός ήταν πιο αποτελεσματικός δημιουργικά (15/7 -16/11).

Αναλυτικά η 24η αγωνιστική:

Σάββατο 25 Μαρτίου

Αγρίνιο-Ελευθερούπολη 66-81

Τρίτων-Αίας Ευόσμου 72-67

Πανερυθραϊκός-Μεγαρίδα 81-70

Κόροιβος Αμαλιάδας-Παπάγου 92-76

Αμύντας-Μαρούσι 88-64

Καβάλα-ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ 82-81

Ηρακλής ΚΑΕ 2022-Χαρίλαος Τρικούπης 97-87

Κυριακή 26 Μαρτίου

Ψυχικό-Ερμής Σχηματαρίου 15:00 (τηλεοπτικά και από το κανάλι YouTube της ομοσπονδίας)

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις:

Αμύντας-Μαρούσι 88-64

Διαιτητές: Τσώνος-Θεοδωρόπουλος-Τεφτίκης (Ντίνος)

Δεκάλεπτα: 28-19, 49-31, 71-51, 88-64

Αμύντας (Λιόγας): Δήμου, Δαμιανός, Τοπάλλι 5 (1), Σιούντρης 9 (3), Γκρέκας 8 (2), Λιακόπουλος 2, Κουκουνιάς 6 (2), Γιούση 2, Γκάτζο 6, Μάρσαλ 28 (7), Δόξας 14 (1), Καλογερίας 8 (1).

Μαρούσι (Σκαραφίγκας): Παπαδημητρίου, Καψαλός 9 (2), Στασινός 15 (3), Θεοδώρου 10 (2), Κιούσης, Κουτσονικόλας 4 (1), Γουντς 6, Καμαριανός 2, Παπαγεωργόπουλος 3, Μιχαλούτσος 2, Σταυρακούκας 13 (2).

Τρίτων-Αίας Ευόσμου 72-67

Διαιτητές: Χριστινάκης-Καρακωνσταντόπουλος-Ασλανίδης (Κουλούρης)

Δεκάλεπτα: 18-16, 39-35, 61-44, 72-67

Τρίτων (Μιχελάκος): Μάιερς 13 (2), Μανοΐλοβιτς 12 (1), Κουφόπουλος 1, Ζαραϊδώνης 2, Προίσκος 9 (2), Καμπερίδης 20 (2), Τσάμης 6, Μπολδόγλου 9 (2), Πουλής.

Αίας Ευόσμου (Ζαφειρούδης): Παπαδόπουλος 3, Ναούμης 15 (3), Πετράκης 10 (2), Κωνσταντινίδης, Σταυριανόπουλος 2, Καλογιαννίδης 7, Δεληγεώργης 8 (1), Καραγιαννίδης 22, Μπαλτζόπουλος.

Αγρίνιο-Ελευθερούπολη 66-81

Διαιτητές: Ταρενίδης Κ.-Ελευθεριάδης Πλ.-Λουλουδιάδης (Πατσαντζόπουλος)

Δεκάλεπτα: 19-22, 42-41, 56-58, 66-81

Αγρίνιο (Κεραμιδάς): Νικολαΐδης 1, Ντουζίδης 5 (1), Π. Μπαζίνας 2, Καφέζας 8 (1), Τσούκας 2, Τσουργιάννης 22 (2), Κυριλής, Φίσερ 17 (3), Λότον 7, Καβαλιαράκης 2, Μπαρδάκας.

Ελευθερούπολη (Παπαδόπουλος): Χάντσον 6 (2), Σοκ 5 (1), Γράβας 13 (2), Ναούμης 17 (5), Σκουλίδας 16 (4), Ξύδης, Ρόμπινσον 4, Τουτζιαράκης 20 (1).

Πανερυθραϊκός-Μεγαρίδα 81-70

Διαιτητές: Μηλαπίδης-Κωνσταντινόπουλος-Λεβεντάκος (Μωϋσιάδης)

Δεκάλεπτα: 19-19, 40-33, 57-50, 81-70

Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Παππάς 3, Καλλιανιώτης 6 (1), Παπαδημητρίου 17 (2), Κωστόπουλος 2, Μωραΐτης 8 (2), Καμπουρίδης 15 (2), Αρνόκουρος 3, Οικονομόπουλος 4, Σταματογιάννης 4, Ματαλιωτάκης 9 (1), Ευστρατίου 10 (2).

Μεγαρίδα (Μάνταλος): Παλαιοχωρίτης 7 (2), Γκάτζιας 7 (1), Παπαγιάννης, Γερομιχαλός 1, Πολυτάρχου 2, Ντουμπίνσκι 8 (2), Γουάιλι 21, Καλλινικίδης 6, Γεωργαλάς 4, Ζαρκαδούλας 14 (2).

Κόροιβος Αμαλιάδας-Παπάγου 92-76

Διαιτητές: Αναστόπουλος-Καρπάνος-Τσιμπούρης (Πίγκας)

Δεκάλεπτα: 27-17, 39-41, 61-58, 92-76

Κόροιβος Αμαλιάδας (Δελέγκος): Λιούις 17 (1), Νοέας 5, Καμάρας 10, Ερμείδης 4, Σιδηροηλίας, Ιατρίδης 13, Ρουμελιώτης 11 (3), Μίτροβιτς 20 (3), Βύρλας 12.

Παπάγου (Κουρής): Γιοβάνης, Γεωργοπαπαδάκος 3 (1), Σανδραμάνης 6, Κόης 7 (1), Σολωμός 2, Καρούζος 7 (1), Μπέλη 9 (1), Τζουγκαράκης 17, Καρακώστας 6 (1), Μπαλός 2, Πίτερσον 17 (1).

Καβάλα-ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ 82-81

Διαιτητές: Λόρτος-Παπαγεωργίου-Ντούρας (Στουπίδης)

Δεκάλεπτα: 25-24, 44-41, 62-64, 82-81

Καβάλα (Πενταζίδης): Τζόνσον 22 (1), Μπόζης 2, Πουλιανίτης 17 (3), Κριζέας 13 (3), Ευαγγελίδης, Πρίφτης 2, Πεχλιβανίδης 5 (1), Ταχυρίδης 3, Γουέμπστερ 8, Τσέλλος 10 (2).

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Καρατζάς): Βαφειάδης 4, Στεργιάκης 18 (2), Κοντός 13 (2), Ζήρος 4, Λίτσος, Παπανικολάου, Καραχάλιος 15, Δεϊμέζης 2, Καραλευθέρης 13 (1), Γαρέζος 8 (1), Γεωργοπαπαδάκος 4 (1).

Ηρακλής ΚΑΕ 2022-Χαρίλαος Τρικούπης 97-87

Διαιτητές: Ταρενίδης Στ.-Γερακίνης-Πράττος (Παπαδόπουλος Ν.)

Δεκάλεπτα: 26-21, 51-44, 78-68, 97-87

Ηρακλής ΚΑΕ 2022 (Μπούτσκος): Παπαρέγκας 30 (6), Αμπατζάς 4, Γκάθραϊτ 22 (5), Γοργόνης 3 (1), Λιάπης 3 (1), Μακρής, Χαριτόπουλος 5, Ζορμπάς 1, Τζακόπουλος, Παπαντωνίου 7 (1), Τέιλορ 20 (4), Βουλγαρόπουλος 2.

Χαρίλαος Τρικούπης (Μούτσιος): Χουχούμης 19 (3), Γουάσινγκτον 15, Μανιάς, Τόλα 10, Ερμείδης 4, Μολφέτας 14 (2), Κουρουπάκης 16, Καραγεωργίου 6, Νάνος 3 (1).

Επόμενη αγωνιστική (25η)

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ-Αγρίνιο

Χαρίλαος Τρικούπης-Μεγαρίδα

Παπάγου-Καβάλα

Αίας Ευόσμου-Πανερυθραϊκός

Ερμής Σχηματαρίου-Τρίτων

Ηρακλής ΚΑΕ 2022-Αμύντας

Ελευθερούπολη-Ψυχικό

Μαρούσι-Κόροιβος Αμαλιάδας

Aναλυτικά η βαθμολογία:

  1. Ελευθερούπολη 16-8
  2. Μαρούσι 16-8
  3. Τρίτων 16-8
  4. Πανερυθραϊκός 15-9
  5. Ηρακλής 15-9
  6. Κόροιβος 14-10
  7. Παπάγου 14-10
  8. Ψυχικό 15-8
  9. Ερμής Σχηματαρίου 13-10
  10. Εστία Μεγαρίδος 12-12
  11. Χαρίλαος Τρικούπης 10-14
  12. Αγρίνιο 9-15
  13. Αμύντας 9-15
  14. Αίας Ευόσμου 8-16
  15. ΦΕΑ 7-17
  16. Καβάλα 2-22