Ο Ερμής Σχηματαρίου ανακοίνωσε την ένταξη στο προπονητικό τιμ του κόουτς Οικονόμου, τον Νίκο Φραγκούλη ενός προπονητή με πλούσιο βιογραφικό σε ομάδες και κυρίως σε ακαδημίες.

Στόχος της ένταξης αυτής, είναι η βελτίωση των αθλητών και κυρίως η εξέλιξη των νέων παιδιών που απαρτίζουν την ομάδα εν’ όψει και του πρωταθλήματος της Elit League όπως χαρακτηριστικά τονίζει η συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έλευση του Νίκου Φραγκούλη στο προπονητικό επιτελείο του Νίκου Οικονόμου. Οι ακαδημίες του συλλόγου μας δυναμώνουν και εστιάζουν περισσότερο στη βελτίωση των αθλητών, κατόπιν επιλογής του Νίκου Οικονόμου να προσθέσει ως άμεσο συνεργάτη του τον Νίκο Φραγκούλη, ο οποίος αποτελεί ένας καταξιωμένος τεχνικός με πλούσιο βιογραφικό και εμπειρία σε ακαδημίες. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας μας είναι τα νέα παιδιά που την απαρτίζουν. Το νέο αίμα που αποτελεί το μέλλον του συλλόγου μας και του αθλητισμού. Καλωσορίζουμε ακόμη έναν άνθρωπο που γνωρίζει πως να συμβάλλει τα μέγιστα για την υλοποίηση των στόχων που έχει θέσει τόσο η διοίκηση της ομάδας, όσο και ο προπονητής μας, από την πρώτη τους χειραψία συνεργασίας».
Με τη σειρά του ο κόουτς Νίκος Φραγκούλης δήλωσε πολύ χαρούμενος για τη πρόταση αυτή και δηλώνει σίγουρος για τη βελτίωση των αθλητών μέχρι το τέλος του πρωταθλημάτος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα τη τιμητική πρόταση του Νίκου Οικονόμου για ενταχθώ στο προπονητικό team του Ερμή Σχημααρίου. Θέλω να συμβάλλω ενεργά στη πολύ δυνατή προσπάθεια που γίνεται ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Προσωπικά, στόχος μου είναι η ατομική βελτίωση των αθλητών. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος της χρονιάς η βελτίωση θα είναι εμφανής».