Ο Ερμής Σχηματαρίου βάζει ολοένα και περισσότερες πινελιές στο ρόστερ της νέας σεζόν και υπό αυτό το πρίσμα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Μαργέλη (1998, 2,ο1μ). Ο εκρηκτικός PF αφίχθη στα μέσα της περασμένης σεζόν κι άφησε αμέσως το αποτύπωμά του στην ομάδα του Οικονόμου, καθότι μέτρησε 7,7 πόντους και 6,9 ριμπάουντ. Πέρα από τους Βοιωτούς έχει αγωνιστεί στο επίπεδο της Elite League και με τις φανέλες των Χαριλάου Τρικούπη και Αμαρουσίου, ενώ έχει καταγράψει συμμετοχές και στην Basket League με την φανέλα της Κύμης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Μαργέλη, έναν ακόμη αθλητή που έκανε τη διαφορά στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 και συνέβαλλε τα μέγιστα στην παρουσία της ομάδας μας στα playoffs της Elite League.

Ο Δημήτρης Μαργέλης είναι 24 ετών (γεννημένος 8/1998), έχει ύψος 2,01μ. και αγωνίζεται ως guard/forward. Με την εν λόγω κίνηση, η διοίκηση του συλλόγου μας θέλει να δείξει ότι παραμένουμε πιστοί στην υπόσχεσή μας προς τον κόσμο μας για να έχουμε το καλύτερο δυνατό σύνολο και τη νέα σεζόν, διατηρώντας, σταθερά έναν κορμό από το περσινό ρόστερ του συλλόγου μας.

Το προφίλ του Δημήτρη Μαργέλη.

Ο Δημήτρης Μαργέλης έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Αγία Παρασκευή. Το καλοκαίρι του 2017 επέστρεψε στην πατρίδα του την Κύμη, όπου αγωνίστηκε για δύο με την τοπική ομάδα για πρώτη φορά σε επίπεδο Basket League. Στη συνέχεια, ο Μαργέλης μετακόμισε στο Μεσολόγγι, εκεί όπου φόρεσε τη φανέλα του Χαριλάου Τρικούπη τη σεζόν 2019-20 και πανηγύρισε την άνοδο από την Α2 στη Basket League. Έκτοτε, ακολούθησε μία χρονιά στον Εθνικό, προτού μεταβεί στο Μαρούσι και μεσούσης της χρονιάς του 2022-2023 έβαλε φτερά στα πόδια του για τον Ερμή μας!

Σε δήλωσή του μετά το νέο του συμβόλαιο, ο Μαργέλης τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για ακόμη μια χρόνια στον Ερμή. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και ανυπομονώ για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Προσωπικά νιώθω έτοιμος και πιστεύω πως όλοι μαζί θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας»!