Το ντεμαράζ του Εσπέρου Λαμίας στο μεταγραφικό παζάρι το τελευταίο διάστημα θα έχει και συνέχεια, με τις πληροφορίες του basketblog.gr να αναφέρουν ότι οι νεοφώτιστοι στην Elite League ετοιμάζονται να δώσουν τα χέρια και με τον Γιάννη Νικολαΐδη (1999, 1,81μ). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το συγκρότημα του Σοφογιάννη θα κλείσει την δυάδα στην θέση του PG, καθότι υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε προηγηθεί και η ηχηρή προσθήκη του Νώντα Παπαντωνίου από τον Ηρακλή.

Ο 24χρονος άσος που αναμένεται να είναι το νέο απόκτημα για λογαριασμό του οργανισμού της Στερεάς Ελλάδας, αγωνίστηκε την προηγούμενη τριετία για λογαριασμό του Αγρινίου στην δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία και μάλιστα την χρονιά που μας πέρασε διετέλεσε και αρχηγός των “πρασίνων”.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 24χρονος περιφερειακός ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες των Αγρινιωτών με 7 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ, ενώ αυτό που έκανε την διαφορά ήταν η προσήλωσή και η μαχητικότητά του στην άμυνα. Πέρα από τον ΑΟΑ έχει παραστάσεις τόσο από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την Γέφυρα και το Ανατόλια όσο και από την Basket League με τον Ηρακλή, την στιγμή που έχει υπάρξει και διεθνής με τις Μικρές Εθνικές Ομάδες.