Η ΦΕΑ εξακολουθεί να μοντάρεται ενόψει της νέας σεζόν που θα την βρει στην Α2 και γι ‘αυτόν τον λόγο έδωσε δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια απέναντι στην Μεγαρίδα και την Μύκονο. Το σύνολο του Καρατζά κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Γιώργου Μάνταλου (77-71), σε έναν αγώνα ο οποίος θα επαναληφθεί και στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει Εθνικής Κατηγορίας. Την Παρασκευή τα πράγματα ήταν σαφώς δυσκολότερα για τον αθηναϊκό οργανισμό απέναντι στην Μύκονο αν κι οι Κυκλαδίτες είναι ομάδα της Β’ Εθνικής.

Βέβαια στόχος των παικτών του Τζήμα είναι να πάρουν την άνοδο για την Α2 κι απέναντι στην ΦΕΑ έδειξαν πως μπορούν να τα καταφέρουν, αφού ήταν ανώτεροι καθ ‘όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ χάρις στην εξαιρετική τους τρίτη περίοδο (13-22) κατάφεραν να πάρουν σχετικά εύκολα την νίκη με 77-62.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΦΕΑ:

Μία νίκη και μία ήττα στα φιλικά της τεστ η ΦΕΑ
Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας πλέον απέχει τρεις εβδομάδες και η ΦΕΑ στην προσπάθειά της να τσεκάρει την αγωνιστική της εικόνα, αλλά παράλληλα να πραγματοποιήσει τα τελευταία “μονταρίσματα” πριν από το πρώτο τζάμπολ, έδωσε την εβδομάδα που μας πέρασε δύο ακόμη δυνατά φιλικά τεστ, που είχαν σαν απολογισμό μία νίκη και μία ήττα.
Πιο αναλυτικά, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (14/9), οι “κυανέρυθροι” της ομάδας της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας αντιμετώπισαν στο κλειστό γυμναστήριο “Απόστολος Κόντος” τη Νεανική Εστία Μεγαρίδας (Νεανική Εστία Μεγαρίδος B.C.). Μία ομάδα που θα βρουν στον δρόμο τους και στον φετινό μαραθώνιο της Α2, στις 21/1/23 για την 14η αγωνιστική (εκτός έδρας) και στις 29/4/23 για την 28η αγωνιστική στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Η ΦΕΑ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησε με σκορ 77-71 με τον Αλέξη Καρατζά και τους συνεργάτες του να βγάζουν τα συμπεράσματά τους τόσο για την εμφάνιση των παικτών, όσο και για την πρόοδο σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού.
Το απόγευμα της Παρασκευής (16/9) η ΦΕΑ φιλοξένησε σε ένα ακόμη δυνατό φιλικό τον ΑΟ Μυκόνου (ΑΟ Μυκονου BC), που αγωνίζεται φέτος στον 1ο όμιλο της Β’ εθνικής έπειτα από την αήττητη πορεία του (20-0) την περυσινή σεζόν στον 3ο όμιλο της Γ’ εθνικής.
Αγωνιστικά, οι Φιλαδελφειώτες, οι οποίοι παρατάχθηκαν για ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς τον τραυματία Νίκο Γεωργοπαπαδάκο, έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο, καλά αγωνιστικά στοιχεία, αλλά πλήρωσαν ακριβά την αστοχία τους κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο. Αποτέλεσμα τελικά να ηττηθούν από την ομάδα του νησιού των ανέμων με σκορ 62-77 (δεκάλεπτα: 17-16, 34-42 (ημ.), 47-64, 62-77).
🔜 Η προετοιμασία συνεχίζεται από την Δευτέρα (19/9) με απογευματινές προπονήσεις, ενώ το επόμενο φιλικό παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την επόμενη Τετάρτη (21/9) απέναντι στην ΑΕ Ψυχικού. Μία ακόμη ομάδα που η ΦΕΑ θα βρει στον δρόμο της στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, στις 21/12/22 για την 11η αγωνιστική (εντός έδρας) και στις 8/4/23 για την 22η αγωνιστική στο κλειστό γυμναστήριο του Ψυχικού.
📸 ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ