Η ΦΕΑ μόλις χθες ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γαρέζου, που πρόκειται για έναν παίκτη με σημαντική εμπειρία στην Elite League, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει σημαντικά το σύνολο του Καρατζά να κάνει μία πολύ καλή πορεία στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και να καταφέρει να σώσει την παρτίδα. Παρόλα αυτά οι ενισχύσεις δεν σταματούν εδώ για τους νεοφώτιστους που πρόκειται να αποκτήσουν και τον Βαγγέλη Δρόσο, ο οποίος επίσης αποτελεί ένα παίκτη, που έχει παραστάσεις από το ανταγωνιστικό επίπεδο της Elite League και μπορεί να αναβαθμίσει την frontline των Φιλαδελφειωτών.

Παρόλα αυτά οι δύο συγκεκριμένες μεταγραφικές κινήσεις θα φέρουν δεδομένα αποχωρήσεις, καθότι πρέπει να αδειάσει χώρος τόσο στο ρόστερ όσο και στο μπάτζετ. Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr o Γιώργος Σγούρος είναι ο ένας παίκτης που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, με τον 18χρονο γκαρντ να αναμένεται να ψάξει πλέον την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Βέβαια η παρουσία του νεαρού άσου ήταν πολύ σταθερή στο πρωτάθλημα της Elite League, καθότι μετρούσε 5,3 πόντου μέσο όσο σε 14,5 λεπτά συμμετοχής, δίνοντας σημαντικές λύσεις στα χέρια του Αλέξη Καρατζά.

Μάλιστα ο 18χρονος γκαρντ την περασμένη σεζόν ήταν εξαιρετικός με την φανέλα του Αργοναύτη Ραφήνας στο πρωτάθλημα της  Β’ Εθνικής, την ώρα που το καλοκαίρι έκανε προπονήσεις με το Μαρούσι. Τέλος η πολύ πιθανή αποχώρηση του Σγούρου ίσως να μην είναι η μόνη για την ΦΕΑ, καθότι κι άλλος ένας παίκτης ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα των Κεντρικών Προαστίων.