Ο Ερμής Σχηματαρίου έδειξε πως βρίσκεται σε καλό επίπεδο για την εποχή κι ιδιαίτερα επιθετικά, αφού επιβλήθηκε του Παλαιού Φαλήρου με 91-84. Oι νεοφώτιστοι στην Α2 έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι στο σύνολο του Γιάννη Μάνου, που ναι μεν αγωνίζεται στην Β’ Εθνική, αλλά διαθέτει εξαιρετικό υλικό. Πλέον οι Βοιωτοί συνεχίζουν την προετοιμασία τους, καθότι οι επίσημες υποχρεώσεις τους όλο και πλησιάζουν, αφού σε τρεις εβδομάδες ανοίγει η αυλαία της Α2. Από την άλλη το συγκρότημα των Νοτίων Προαστίων ξεκινά τους επίσημους αγώνες πιο νωρίς, καθότι σε τρεις μέρες θα αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό εκτός έδρας για την πρώτη φάση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερμή:

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, το σύνολο του Νίκου Οικονόμου επικράτησε με 91-84.
Ο κόουτς της ομάδας μας συνεχίζει να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα απ’ τις φιλικές αναμετρήσεις που δίνουμε. Η νέα αγωνιστική περίοδος στην Α2 πλησιάζει και οφείλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μπορούμε.
Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται!