Η ΦΕΑ κατάφερε να ξεπεράσει με δυσκολία το εμπόδιο της Καβάλας, με συνέπεια να πετύχει την δεύτερή της νίκη στην κατηγορία, ωστόσο το πιο σημαντικό στοιχείο ήταν η επιστροφή του αρχηγού της Νίκου Γεωργοπαπαδάκου στην δράση. Ο 36χρονος γκαρντ, που έπαιξε τον πρώτο του αγώνα μετά από 188 ημέρες είπε στην επίσημη σελίδα της ομάδας ότι αισθάνεται μαγικά γι ‘ αυτό, ενώ αναφορικά με το παιχνίδι είπε ότι η ψυχραιμία του συνόλου του Καρατζά στα τελευταία λεπτά του αγώνα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβασή του. Τέλος παρά την επικράτηση της ομάδας του, δεν “κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του”, λέγοντας ότι η ΦΕΑ θα πρέπει να βελτιώσει τις αδυναμίες της ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

– Νίκο, αρχικά συγχαρητήρια για τη νίκη της ΦΕΑ επί της Καβάλας. Ποια είναι τα συναισθήματα που σε διακατέχουν με την επιστροφή σου στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από την πολύμηνη απουσία σου λόγω του τραυματισμού σου;
«Αισθάνομαι… μαγικά, σαν μικρό παιδάκι! Μετά από τόσο καιρό νιώθω πολύ διαφορετικά γιατί μου είχε λείψει πολύ ένας αγώνας, όπως και οι συμπαίκτες μου. Είναι λες και είμαι ένα μικρό παιδάκι».
– Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα, ποιο θεωρείς πως ήταν το κομβικό σημείο για το τελικό αποτέλεσμα;
«Παρόλο που σε όλο το παιχνίδι δεν είχαμε υπομονή, στα τελευταία δύο τρία λεπτά είχαμε την απαιτούμενη υπομονή, πήραμε τα κρίσιμα ριμπάουντ και τελειώσαμε τις φάσεις. Εκτιμώ πως αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος»
– Ακόμη και με τη νίκη που πέτυχε η ΦΕΑ, υπάρχουν κάποιες αδυναμίες που θα πρέπει να βελτιώσει;
«Φυσικά, αδυναμίες πάρα πολλές. Είμαστε μία ομάδα που δεν έχει τα πολύ ψηλά κορμιά και πρέπει να… ζήσουμε και να πεθάνουμε με αυτό».
– Πόσο αλλάζει αυτό το αποτέλεσμα το πλάνο και τους στόχους της ομάδας;
«Όπως μας έχει πει ο coach Καρατζάς είναι σαν να περνάμε πίστες. Δηλαδή βλέπουμε το μέλλον τώρα αισιόδοξα. Με μία ενδεχόμενη ήττα από την Καβάλα στο γήπεδό μας ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα…»