Οι παίκτες του Ηρακλή μπορεί να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης ελέω γιορτών όμως η ομάδα περιμένει μια σημαντική άφιξη από το νέο έτος.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Sincere Curry ο οποίος αναμένεται να ντεμπουτάρει στον αγώνα με την Μύκονο στις 13/1.

Στον αγώνα με τη Μύκονο αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του και ο Νίκολα Μαλέσεβιτς που στάθηκε άτυχος με τραυματισμό στον αγώνα με το Ψυχικό και θα «μπει» στις προπονήσεις κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024, το πρωί, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Σινσίερ Κάρι, με στόχο να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της Ομάδας για τον αγώνα με τη Μύκονο (13/1, 16:30) στην έναρξη του β’ γύρου της κανονικής περιόδου της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Ήδη οι αθλητές έχουν, οι περισσότεροι, επιστρέψει στη «βάση» μετά από λίγα 24ωρα ξεκούρασης ελέω Χριστουγέννων και από την Παρασκευή (29/12) η προετοιμασία θα μπει σε «κανονικούς» ρυθμούς, με μόνη διακοπή την 1η Ιανουαρίου, υπό τις οδηγίες του Θανάση Γιαπλέ.

Στον αγώνα με τη Μύκονο αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του και ο Νίκολα Μαλέσεβιτς που στάθηκε άτυχος με τραυματισμό στον αγώνα με το Ψυχικό και θα «μπει» στις προπονήσεις κανονικά, όπως και ο Πρόδρομος Ταχυρίδης που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε πρόσφατα.