Τις τελευταίες ημέρες ο Ηρακλής είναι πολύ ενεργός  στο μεταγραφικό παζάρι, αφού την τελευταία εβδομάδα έχει ανακοινώσει τους Γεωργάκη, Χαριτόπουλο και Λιάπη, Gathright και Τσορμπατζόγλου. Βέβαια οι ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις δεν σταματούν εδώ για τον Ηρακλή, ο οποίος βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Παπαντωνίου , με στόχο να δημιουργήσει μία πολύ ισχυρή ομάδα, που θα καλύψει το χάντικαπ της μη πραγματοποίησης κανονικής προετοιμασίας.

Για τον Νώντα Παπαντωνίου (1990, 1,90) οι συστάσεις περιττεύουν, καθώς ο έμπειρος PG έχει μακρά θητεία στα γήπεδα της Α1, ενώ την περυσινή σεζόν ήταν μέλος της Λάρισας, η οποία ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. O άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ αγωνιζόταν κατά μέσο όρο 12,5 λεπτά με το σύνολο του Τακιανού, μετρώντας 2,9 πόντους και 1,1 ασίστ κατά μέσο όρο. Έτσι η επικείμενη απόκτησή του θα αποτελέσει μία μεγάλη ένεση ποιότητας για την αρμάδα του Ντάγιου, η οποία ήδη έχει γεμίσει την περιφέρειά της με τέσσερις πολύ ικανούς παίκτες, ενώ προσπαθεί να αποκτήσει ακόμη ένα ηχηρό όνομα.

Ο παίκτης που ο Γηραιός κάνει all in για την απόκτησή του είναι ο Νίκος Δίπλαρος, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πάτρας στην Α1. Μάλιστα ο Πατρινός άσος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις (8,5 πόντοι και 4,7 ασίστ) με το σύνολο του Βετούλα  στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Μπάσκετ Λίγκ, ενώ έχει μείνει ελεύθερος από τους “μελανόλευκους” από τον περασμένο Ιούνιο. Η περίπτωση του Δίπλαρου είναι δύσκολη για τον Γηραιό, καθώς ο παίκτης προτιμά την προοπτική του εξωτερικού, αλλά οι Θεσσαλονικείς είναι διατεθειμένοι να προσπαθήσουν να τον πείσουν. Τέλος οι εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, ενώ μένει να δούμε και τις άλλες κινήσεις στελέχωσης του ρόστερ.