Στη μεταβατική περίοδο βρίσκεται αυτές τις ημέρες η ομάδα του Πανερυθραικού.

Μάλιστα, σε αυτές τις προπονήσεις συμμετέχει και ο 19χρονος Johnny Papadakos ο οποίος προετοιμάζεται για το βήμα στο κολλεγιακό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Barry University στο Miami.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη περίοδο βρίσκεται στη Νέα Ερυθραία και προπονείται με τους υπόλοιπους παίκτες του Συλλόγου.

Σε δηλώσεις του ο Papadakos τόνισε πως είναι χαρούμενος που συμμετέχει στις προπονήσεις του Πανερυθραικού ενώ υπογράμμισε πως στις προπονήσεις υπάρχεις μεγάλος ανταγωνισμός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μεγάλη μου χαρά να λαμβάνω μέρος στη μεταβατική περίοδο του Πανερυθραϊκού. Ο κόουτς Χουχουλής και οι συνεργάτες δουλεύουν σε πολύ υψηλό επίπεδο, προσφέροντας μοναδικές, για τα ελληνικά δεδομένα, δυνατότητες σε νεαρούς αθλητές να αναπτύξουν το παιχνίδι τους και να αναδειχθούν μέσα από τις προπονήσεις, ειδικά στην περίοδο του καλοκαιριού, όπου οι μεταβατικές προπονήσεις είναι οι πιο καθοριστικές για τη βελτίωση του αθλητή.

Οι συνθήκες, που έχω βρει στην Νέα Ερυθραία, είναι ιδανικές και νιώθω πως γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα. Η μεγάλη ένταση και ο δυνατός ανταγωνισμός των προπονήσεων νιώθω, ότι με προετοιμάζουν κατάλληλα για την επόμενη χρονιά μου στο Barry University. Θεωρώ, ότι η μεταβατική αυτή περίοδος, όπου προπονούμαι μαζί με το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο του Πανερυθραϊκού, θα με βοηθήσει σε σπουδαίο βαθμό να ανταποκριθώ στη μεγάλη πρόκληση του κολλεγιακού πρωταθλήματος, που έρχεται μπροστά μου».