Ο Πανιώνιος μπαίνει σε λίγη ώρα στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς αντιμετωπίζει τον Πανερυθραικό. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δημήτρης Κακλαμάνακης δίνει το στίγμα του παιχνιδιού, αναφέροντας παράλληλα και τους στόχους της ομάδας του σε δηλώσεις του στο ΕΟΚ Web Radio.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Για ‘μας είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί, να βγάλουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Εννοείται πως θέλουμε να κερδίσουμε τον αντίπαλό μας και για να είμαστε και έτοιμοι για την επόμενη βδομάδα και την πρώτη αγωνιστική της Elite League.

Ένας πολύ μεγάλος στόχος για την ομάδα είναι να καταφέρει ότι και πέρυσι που έφτασε στο Final-8 του Κυπέλλου και “κονταροχτυπήθηκε” με την ΑΕΚ. Αν δε μπορούμε να τον φτάσουμε, ελπίζω να καταφέρουμε κάτι κοντινό σε αυτό.

Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την ομάδα του Πανιωνίου, είναι απ’ τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Είδα στα πλάνα τους ότι θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στην Elite League κι έχουν ένα όραμα για την ομάδα το οποίο με βρίσκει πολύ σύμφωνο, ν’ αγωνιστούν του χρόνου στην Α1 και να είναι και ανταγωνιστικοί. Δε δυσκολεύτηκα πολύ να πάρω την απόφαση και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα και θα είμαι στην προσπάθεια ν’ ανέβει ο Πανιώνιος στην Α1».