Ο Kalin Fisher αποτέλεσε το τελευταίο μεταγραφικό του Αγρινίου την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού αλλά και τον δεύτερο Αμερικανό στην ιστορία του. Μάλιστα ο 26χρονος SG ήρθε με εξαιρετικές περγαμηνές στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, καθότι ήταν από τα πιο βαριά κανόνια στο πρωτάθλημα της Κύπρου, την ώρα που αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Μογγολία με την Arhangai, όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες της μογγολικής ομάδας.

Ο ικανός SG έδειξε τις δυνατότητές του στο σκοράρισμα από τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όντας μάλιστα τρομερός στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη, στο οποίο σταμάτησε στους 28 πόντους και πήγε να δώσει την νίκη στην ομάδα του. Στην συνέχεια ο Fisher έχασε τον ρυθμό του σε ορισμένα παιχνίδια (στους αγώνες με Πανερυθραϊκό και Τρίτωνα), ωστόσο στην τελευταία τριάδα αγώνων ο Αμερικανός άσος έχει βρει για τα καλά τα “πατήματά του” και κάνει την διαφορά για το σύνολο του Ντίνου Καλαμπάκου, αφού μετράει σε όλα αυτές τις αναμετρήσεις πάνω από 20 πόντους με πολύ καλά ποσοστά.

Η αρχή για τον 26χρονο παίκτη έγινε στο παιχνίδι με την Μεγαρίδα, στο οποίο σημείωσε 23 πόντους με 9/19 σουτ, “ξελασπώνοντας” την ομάδα του αρκετές φορές στο μπροστά μέρος του παρκέ. Μάλιστα ο άλλοτε άσος της κυπριακής ΕΝΑΔ θα μπορούσε να είχε ακόμη καλύτερες αναμνήσεις από την εν λόγω αναμέτρηση, αν δεν αστοχούσε στις δύο πολύ κρίσιμες βολές στο 1” και έβρισκε στόχο στο τρίποντο ισοφάρισης στην πρώτη παράταση.

Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη για τον εκρηκτικό καλαθοσφαιριστή, που έκανε τα πάντα στην ήττα της ομάδας του στον Εύοσμο, μετρώντας 27 πόντους, 10 ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και 4/9 τρίποντα. Επιπλέον ήταν αυτός που κόντεψε να φέρει τα πάνω κάτω στον αγώνα αυτό, αφού με τεράστια σουτ παραλίγο να δώσει μία τεράστια νίκη στον ΑΟΑ, που βρέθηκε στο -11 στο 37 ‘ (67-56).

Στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Ερμή Σχηματαρίου πιστοποίησε πλήρως την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς ήταν οικονομικότατος με 17 πόντους (6/9) σουτ και επτά “σκουπίδια”. Έτσι ο Αμερικανός σκόρερ μετράει 16 πόντους μέσο όρο με πολύ καλά ποσοστά (48% δίποντο, 42% τρίποντο), την ώρα που έχει επίσης 3,9 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ. Τέλος οι άνθρωποι της ομάδας του ευελπιστούν να συνεχίσει στις υψηλές ταχύτητες, κάτι που είναι πολύ πιθανό, καθότι ο Fisher αποτελεί έναν αρκετά καλό slasher αλλά και σουτέρ (απειλεί και σε spot up καταστάσεις αλλά και με pull up σουτ) που δεν μπορεί να περιοριστεί από τις αντίπαλες άμυνες.

Aναλυτικά οι επιδόσεις του στο σκοράρισμα και στα τρίποντα:

Με Καβάλα: 6 πόντοι, 2/4 τρίποντα

Με Χαρίλαο Τρικούπη: 28 πόντοι, 4/9 τρίποντα

Με Ψυχικό: 17 πόντοι, 5/8 τρίποντα

Με Πανερυθραϊκό: 6 πόντοι, 0/3 τρίποντα

Με Τρίτωνα: 6 πόντοι, 0/3 τρίποντα

Με Μεγαρίδα: 23 πόντοι, 3/10 τρίποντα

Με Αίαντα Ευόσμου: 27 πόντοι, 4/9 τρίποντα

Με Ερμή Σχηματαρίου: 17 πόντοι, 4/6 τρίποντα