Η προετοιμασία για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει για τα καλά για τη Μεγαρίδα.

Ο ηγέτης αυτής της ομάδας, Αβραάμ Καλλινικίδης έκανε δηλώσεις και τόνισε πως στο χέρι των παικτών είναι να πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται ενώ αναφέρθηκε και στο περίεργο καλοκαίρι το οποίο ο ίδιος βίωσε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Οι βασικοί στόχοι είναι να γίνουμε το συντομότερο δυνατό ομάδα γιατί είναι πολλά τα καινούρια πρόσωπα, να παραμείνουμε υγιείς και με λίγη τύχη πιστεύω θα πάμε πάρα πολύ καλά. Τα παιδιά που ήρθαν φέτος έχουν ανεβάσει τον πήχη. Μετά από μία αναγνωριστική χρονιά στην Elite League, πατάμε καλύτερα στα πόδια μας. Οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν ό,τι καλύτερο όσον αφορά το δυναμικό μας οπότε είναι στο χέρι μας για να πάμε όσο το δυνατό ψηλότερα.

Νιώθω πολύ όμορφα που είμαι και πάλι εδώ. Ήταν ένα περίεργο καλοκαίρι γιατί ενώ και εγώ ήθελα να μείνω εξ αρχής κάποια απρόοπτα με οδήγησαν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Κάποιες φορές κάνεις διάφορα όμως το πεπρωμένο βρίσκεται μπροστά σου. Το πεπρωμένο μου ήταν να συνεχίσω εδώ για μία ακόμα χρονιά και πιθανότατα να κλείσω εδώ την καριέρα μου.

Ο κόσμος είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου. Αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι εδώ έχω εντυπωσιαστεί, όχι τόσο με την παρουσία της ομάδας εντός έδρας, όσο κυρίως με την παρουσία του κόσμου στα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι τρομερή η συμπαράσταση που έχουμε και πιστεύω ότι έτσι θα είναι και φέτος και θέλουμε να πανηγυρίσουμε όσο το δυνατό περισσότερες νίκες».