Ο Μίλων προχώρησε πριν από λίγες ώρες προχώρησε σε μία κίνηση που προκάλεσε αίσθηση, καθότι απέκτησε τον σούπερ σκόρερ Steve Burtt, o οποίος έχει αφήσει με τον καλύτερο τρόπο τα διαπιστευτήριά του τόσο στα ελληνικά κι ευρωπαϊκά γήπεδα. Ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών Νίκος Καραγιάννης μίλησε στο EOK Web Radio και τόνισε ότι με αυτήν την κίνηση η ομάδα του έδειξε την δυναμική της, ενώ αποκάλυψε ότι ο Αμερικανός άσος είχε πρόταση με περισσότερα χρήματα από άλλη ομάδα, αλλά προτίμησε τον Μίλωνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφή, από το πάνω ράφι και με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Αγγελόπουλο, που ανέλαβε την ευθύνη του τμήματος. Φυσικά τον κύριο Πρόεδρο κ.Σακελλαρίδη και τον κΑσημακόπουλο που είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πάντα εκεί δίπλα μας για την ομάδα όλα αυτά τα χρονια από την διοίκηση. Όπως έχω ξαναπεί, ο Μίλωνας είναι ένας κοιμώμενος γίγαντας, ένας ιστορικός σύλλογος με πολλά τμήματα και πολλά παιδιά.

Η προσπάθεια που άρχισε από τότε που ανέλαβα την ομάδα και βρισκόμασταν στην Γ’ Εθνική και μάλιστα στην τελευταία θέση ήταν πολύ μεγάλη. Υπήρχε όραμα κι έγιναν πράξεις. Ο Μίλωνας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Elite League και ήδη με την πρώτη μεγάλη κίνηση έδειξε τη δυναμική του. Πρόκειται για μια σεζόν ιδιαίτερα απαιτητική και το γνωρίζουμε όλοι.

Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό και βέβαια από τη στιγμή που ανέλαβε ο κύριος Λιόλιος την ηγεσία της ΕΟΚ έχουμε διαπιστώσει ότι γίνονται βήματα προόδου κι εξέλιξης στο πρωτάθλημα και η αναβάθμιση της Elite League είναι γεγονός. Ο Στιβ Μπαρτ ασφαλώς και είναι μια σπουδαία περίπτωση. Ένας αθλητής εγνωσμένης αξίας, σκόρερ αλλά και νικητής. Πολύ καλός συμπαίκτης αφού όσοι δούλεψαν μαζί του λένε τα καλύτερα.

Προπονείται σκληρά και μάλιστα θα σας πω ένα παράδειγμα: Πέρυσι μετά τον αγώνα του Ιωνικού με την Καρδίτσα, την επόμενη ημέρα πήγε στον Πλάτωνα μαζί με τον Γιώργο Χατζηκυριάκο για να κάνει προπόνηση. Είχε καλύτερη πρόταση οικονομικά από τον Μίλωνα αλλά προτίμησε εμάς κι αυτό είναι σημαντικό. Ήθελε να βρίσκεται στην Ελλάδα και στην Αθήνα, του αρέσει και περνά καλά εδώ. Εμάς ο βασικός μας στόχος είναι να κρατήσουμε τον κορμό διότι αυτοί οι παίκτες παρουσίασαν πέρυσι την καλύτερη ομάδα, με βάση τα αποτελέσματα στην Β’ Εθνική και να κάνουμε τις λίγες κινήσεις που θα μας ισχυροποιήσουν”.