Ο Ηρακλής παρά την έλλειψη προετοιμασίας και την καθυστερημένη στελέχωση του ρόστερ, έχει καταφέρει να κάνει μία αξιοπρόσεκτη πορεία σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, καθότι μετρά τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές. Την διαφορά για τους Θεσσαλονικείς εξωαγωνιστικά την κάνει τόσο η τεράστια αύρα τους όσο και η βοήθεια του καταπληκτικού κόσμου τους ανεξαρτήτως έδρας, την στιγμή που αγωνιστικά ο εξαιρετικός σκόρερ Tyre Gathright “παίρνει από το χέρι την ομάδα του” έχοντας όμως σημαντική βοήθεια από όλους τους συμπαίκτες του.

Ένας από τους αθλητές που παίζουν κομβικό ρόλο στην μέχρι τώρα πολύ καλή εικόνα των “κυανολεύκων” είναι κι ο έτερος ξένος του συλλόγου Kevion Taylor (1999, 1,98μ), ο οποίος αρχικά ήρθε στην χώρα μας για το Λαύριο και την Basket League, αποτελώντας ακόμη έναν ακόμη παίκτη, που ήρθε απευθείας από το NCAA στο σύνολο του Σερέλη. Παρά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε την περυσινή αγωνιστική περίοδο στο κολεγιακό πρωτάθλημα με την φανέλα των Valparaiso Beacons (12,8 πόντοι, 38,3% τρίποντο, 2,8 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ), δεν κατάφερε να πείσει το τεχνικό team των “μεταλλωρύχων”, με συνέπεια να αντικατασταθεί πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Εκείνη την περίοδο ο Γηραιός ήταν πολύ ενεργός στην αγορά, με τον Γιάννη Ντάγιο να θέλει να βάλει στην μηχανή του έναν comco forward, που μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Έτσι ο Ηρακλής άδραξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε κι απέκτησε τον 23χρονο Αμερικανό, έτσι ώστε να του προσδώσει αυτά τα στοιχεία. Οι εμφανίσεις πάντως του δικαιώνουν πλήρως τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την επιλογή τους, καθότι μετρά 16,2 πόντους, 5,5 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ, 1,5 κλέψιμο και 0,5 μπλοκ ανά βραδιά.

Μάλιστα τα ποσοστά ευστοχίας του είναι εξαιρετικά, αφού σουτάρει με 65% στο δίποντο (13/20) και 37,5% στο τρίποντο (9/24). Επίσης είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το κύρια του όπλα είναι η αθλητικότητα κι η ταχύτητα, επομένως μπορεί να παίξει εξαιρετικά με πρόσωπο στο καλάθι, την ώρα που είναι κι ένας πολύ καλός σουτέρ. Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν έναν παίκτη με πλήρες επιθετικό πακέτο, που παράλληλα έχει την δυνατότητα να παίξει κι εξαιρετική άμυνα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, λόγω των πολύ αξιόλογων χαρακτηριστικών του που αναφέρθηκαν πιο πάνω.

Ακόμη και τα νούμερά του (1,5 κλέψιμο, 5,5 ριμπάουντ, 0,5 μπλοκ) αποδεικνύουν του λόγου του αληθές, την στιγμή που η κορυφαία του εν Ελλάδι εμφάνιση σε άμυνα κι επίθεση είναι απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου, όταν και πέτυχε 20 πόντους, μάζεψε εννιά ριμπάουντ, έκανε δύο κλεψίματα και ισάριθμες τάπες. Μάλιστα στην εν λόγω αναμέτρηση το ένα του μπλοκ στον Jefferson στα 43” με το σκορ στο 71-74, ίσως και να έδωσε την νίκη στον Ηρακλή, καθότι διατήρησε το +3 για την ομάδα του σε ένα κομβικό σημείο της. Τέλος όλοι οι άνθρωποι του Γηραιού ευελπιστούν ο Αμερικανός να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, αφού δίνει πάρα πολλές λύσεις, αγωνιζόμενος ως PF, που είναι μία θέση, στην οποία ο Γιάννης Ντάγιος δεν έχει πληθώρα επιλογών.