Ο Κόροιβος Αμαλιάδας έχει ολοκληρώσει την τετράδα της frontline και πλέον προσπαθεί να γεμίσει και την περιφερειακή του γραμμή με ποιοτικούς παίκτες, που μερικοί εξ’ αυτών θα έχουν την δυνατότητα να σηκώσουν το βάρος στο σκοράρισμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr η ομάδα του Δημήτρη Λιόγα βρήκε τον αθλητή που έψαχνε στο πρόσωπο του πολύ ποιοτικού Dru Kuxhausen (1998,1,83μ).

Ο 25χρονος άσος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη την σεζόν που μας πέρασε με την φανέλα της Οlympus Tiblisi και μάλιστα κατέθεσε με τον πιο εμφατικό τρόπο τα διαπιστευτήριά του στο πρωτάθλημα της Γεωργίας. Για του λόγου το αληθές ο ποιοτικός περιφερειακός αρίθμησε 20,1 πόντους, 6,2 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ ανά παιχνίδι, την στιγμή που σούταρε με το εξαιρετικό 40% στο τρίποντο.

Παράλληλα ο Kuxhausen είχε καταγράψει πολύ καλές εμφανίσεις στο NCAA τόσο με την φανέλα του Colorado όσο και με αυτήν των McNeese State Cowboys, την στιγμή που αποτελούσε πάντα μία μόνιμη απειλή έξω από την γραμμή των 6,75μ, με τα ποσοστά του από την περίμετρο να ξεπερνούν το 40%. Αναμφίβολα η επικείμενη αυτή προσθήκη ισχυροποιεί σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό τους Ήλειους, καθότι θα εντάξουν στον δυναμικό τους έναν παίκτη που διαθέτει όλο το επιθετικό πακέτο. Πλέον ο Κόροιβος Αμαλιάδας επικεντρώνεται στο να συμφωνήσει με τους υπόλοιπους παίκτες, που θα συνθέσουν το παζλ της backcourt του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.