Απίστυτες δηλώσεις από τον κόουτς Μάνταλο λίγη ώρα μετά την ήττα της Μεγαρίδας στη παράταση από τον Αίαντα Ευόσμου με σκορ 82-77 για το πρωτάθλημα της Elit League.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των φιλοξενούμενων στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δίκαια έχασε αφού έκανε το χειρότερο παιχνίδι στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα ενώ στάθηκε και σε κάποια διαιτητικά λάθη τα οποία όπως τονίζει δεν επηρέασαν την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα κάναμε το πιο κακό παιχνίδι μας στην λίγκα. Αν κερδίζαμε θα το κλέβαμε! Τα παιδιά του Αίαντα το ήθελαν σαφώς περισσότερο από εμάς και μας «κατάπιαν» στα rebounds με 57-31!!! Όμως, κόντρα στη μπασκετική λογική το πήγαμε στην παράταση. Και εκεί προηγηθήκαμε 66-71. Σ’ αυτό το σημείο έγινε ένα μεγάλο διαιτητικό λάθος που κατά την ταπεινή μου γνώμη έκρινε το παιχνίδι. Το επιθετικό του Γερομιχαλού! Γιατί διαφορά 5 και ίσως 7 πόντων την έκανε Χ! Όμως δεν υπήρχε πρόθεση.Και αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος! Αποδόθηκε, μέσα από ένα μη εσκεμμένο λάθος, δικαιοσύνη! Γιατί ο Εύοσμος δικαιούταν 100% την νίκη σήμερα!

Συγχαρητήρια στον Εύοσμο κ στον coach Χατζούλη! Συγχαρητήρια στην διαιτητική τριάδα. Φρονώ ότι σφύριξαν ό,τι είδαν. Εγώ συνεχίζω να πιστεύω και να στηρίζω τους παίκτες μου με όλες μου τις δυνάμεις! Αν κερδίζαμε θα είμαστε πρώτοι! Δεν κερδίσαμε και τους αγαπώ πιο πολύ! Συνεχίζουμε. Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο»!