Ο Γιώργος Μάνταλος στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Μεγαρίδας επί του Ηρακλή τόνισε ότι το μεγάλο διπλό του Γηραιού ήταν δίκαιο, ενώ τόνισε ότι η ανατροπή του ήταν θέμα τόσο ενέργειας όσο και μερικών μεγάλων σουτ που μπήκαν. Τέλος αναφορικά με την ομάδα του ανέφερε ότι είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της στο πρώτο μέρος, αλλά στην συνέχεια δεν είχε το ίδιο “θέλω”, κάτι το οποίο αν γίνει στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον Αμύντα θα το πληρώσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορώ να πω ότι πήγε κάτι λάθος. Θεωρώ ότι ήμασταν καλοί, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Μέχρι την τρίτη περίοδο είχαμε το προβάδισμα στο σκορ. Εκεί μίλησε η ποιότητα των παικτών του Ηρακλή. Έβαλαν κάποια πάρα πολύ δύσκολα σουτ. Το ήθελαν πιο πολύ. Έπαιξαν καλύτερη άμυνα, πιο σκληρή. Έβαλαν τα χέρια στις μπάλες. Θεωρώ ότι ήταν θέμα ενέργειας. Έβαλαν μεγαλύτερο “θέλω” στο παιχνίδι και μας κέρδισαν δίκαια.
Παίζουμε (την Τετάρτη) με τον Αμύντα, μια ομάδα που παίζει ακόμα πιο σκληρά από τον Ηρακλή, κι αν παίξουμε έτσι, με αυτό τον βαθμό της ενέργειας, θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα».