Το Μαρούσι βρίσκεται πλέον στην Basket League. Ύστερα από 11 χρόνια απουσίας, ο ιστορικός αυτός σύλλογος επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία και σήμερα θα παλέψει για το τρόπαιο της κατηγορίας.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό κινήθηκαν και οι δηλώσεις του κόουτς Σκαραφίγκα και του Στασινού στη Συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη απέναντι στον Πανερυθραικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Γιώργος Σκαραφίγκας (προπονητής Αμαρουσίου): «Αξίζουν συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες αλλά και στην ΕΟΚ για την καταπληκτική διοργάνωση. Είμαστε περιχαρείς, είναι μια μεγάλη στιγμή για την πόλη, την ομάδα, τον οργανισμό μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα παιδιά, που θα παίξουν στην Α1, γιατί θα παίξουν στην Α1. Είμαι ευλογημένος γιατί έχω παίξει πολλά τέτοια ματς και δεν ξέρω το συναίσθημα της αποτυχίας. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που συμπαραστάθηκε σε αυτή την ομάδα».

Ορφέας Στασινός (παίκτης Αμαρουσίου): «Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανερυθραϊκού. Ξέραμε πως θα ήταν ένας δύσκολος ημιτελικός. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την άνοδο, μόνο εμείς ξέρουμε πόσα χρόνια παλεύαμε να το πετύχουμε».