Η Μεγαρίδα μπορεί να κέρδισε άνετα τον Ερμή Σχηματαρίου, ωστόσο τα φώτα είχε πάνω του ο 14χρονος Κλεάνθης Κουμπούλης.

Συγκεκριμένα, ο 14χρονος πάτησε για πρώτη φορά σε παρκέ της Elite League και μάλιστα σκόραρε μέσα σε αποθέωση.

Μάλιστα, εδώ και δύο χρόνια ο coach Μανταλος εμπιστεύεται και “ρίχνει στην φωτιά” της Elite League μεγάλο αριθμό παιδιών, καρπών της παραγωγικής διαδικασίας και της δουλειάς που γίνεται στο NEM BASKETBALL SCHOOL TUV AUSTRIA HELLAS.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η Μεγαρίδα εντυπωσιάζει την φετινή σεζόν, αφού και βρίσκεται σταθερά στα «υψηλά πατώματα» της βαθμολογίας της Elite League “Ερρίκος Ντυνάν» και έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο final-4 του Unicef Trophy και όλα αυτά αποδίδοντας υψηλού επιπέδου μπάσκετ.

Ένα όμως ακόμη μείζονος σημασίας κομμάτι για τον οργανισμό είναι η ανάδειξη και η συμμετοχή νέων παιχτών, από το ΝΕΜ Basketball School, στην Αντρική Ομάδα και στο υψηλό επίπεδο, χωρίς φυσικά να επηρεάζεται η επίτευξη των δύσκολων αγωνιστικών μας στόχων.

Εδώ και δύο χρόνια ο coach Μανταλος εμπιστεύεται και “ρίχνει στην φωτιά” της Elite League μεγάλο αριθμό παιδιών, καρπών της παραγωγικής μας διαδικασίας και της δουλειάς που γίνεται στο NEM BASKETBALL SCHOOL TUV AUSTRIA HELLAS.
Μόνο φέτος και πριν το τέλος καν του 1ου γύρου, έχουν «ντυθεί» και έχουν πάρει το «βάπτισμα του πυρός» έξι (6) παιδιά νεότερα των 17 ετών!

Συγκεκριμένα οι γεννηθέντες το 2006 Μουρτζούκος, Μπεθάνης και Χατζόγλου, οι γεννηθέντες το 2007 Γκιούλης και Παπαγγελής και η «ατραξιόν» του πρωταθλήματος Κλεάνθης Κουμπούλης, που γεννημένος στο πολύ κοντινό 2009 και μόλις στο 14 έτος της ηλικίας του όχι μόνο έκανε «ντεμπούτο» αλλά σκόραρε κιόλας αποτελώντας τον νεαρότερο αθλητή που αγωνίζεται αλλά και σκοράρει στην Elite League!!!

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά, ικανοποίηση και τιμή, για όλο το οικοδόμημα της ΝΕΜ, η σημαντική αυτή παρουσία και το γεγονός ότι ένα δικό μας παιδί πέτυχε κάτι τόσο σπουδαίο.

Μεγάλος και διαχρονικός στόχος της🔥μας έχει τεθεί σύντομα ο Κλεάνθης και τα άλλα παιδιά να αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας μας στο υψηλό επίπεδο και να γίνουν φωτεινά παραδείγματα για τις επόμενες γενιές!

Young flamers show the way!