Η Μεγαρίδα συνεχίζει τις κινήσεις ενίσχυσης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και σήμερα προχώρησε και επίσημα στην απόκτηση του Άλκη Ιωάννου (2000, 1,87μ), ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις την τελευταία διετία με την φανέλα της ΑΕΝΚ και μάλιστα την φετινή σεζόν ήταν από τους κορυφαίους σκόρερ της Β’ Εθνικής με 18,2 πόντους κατά μέσο όρο. Πέρα από τον οργανισμό των Βορείων Προαστίων έχει παίξει επίσης σε Πανελευσινιακό και Πεντέλη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η παρθενική του παρουσία στο πρωτάθλημα της Elite League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ioannou is on fire!
Η οικογένεια των Μεγάρων απέκτησε νέο μέλος με την προσθήκη του Άλκη Ιωάννου!
Ο Άλκης, γεννημένος το 2000, και με ύψος 1,87μ αγωνίζεται ως point guard. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Περιστερίου, για να ακολουθήσει η πορεία στα εφηβικά της ΑΕΚ. Τη σεζόν 2018-19 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πανελευσινιακό σε ηλικία 18 ετών, παίρνοντας την πρώτη… μυρωδιά από το μπάσκετ της Δυτικής Αττικής. Συνέχισε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, φορώντας τη φανέλα της Πεντέλης και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΝ Κηφισιάς. Τη σεζόν 2022-23 ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ της Β’ Εθνικής, μετρώντας 18,2 πόντους μέσο όρο.
Καλωσορίζουμε τον Άλκη στην 🔥 και του ευχόμαστε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να κοιτάμε από κοινού ψηλά!
Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος, ο Άλκης Ιωάννου δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησα με τη ΝΕΜ και θα παίξω με τη φανέλα της ομάδας στην Elite League. Θέλω να ευχαριστήσω τον coach, Γιώργο Μάνταλο, όπως και όλο το staff για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο. Το πλάνο που μου παρουσίασαν ταίριαζε με τους προσωπικούς μου στόχους και θέλησα να αποτελέσω μέρος αυτού του νέου project.
Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας στη σεζόν, να έχουμε πάνω απ’ όλα υγεία σωματική και πνευματική και στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε».
With Alkis,
elite dreams are made of