Ο Μίλων κρατά ακόμη ένα παίκτη από τον βασικό κορμό της περασμένης σεζόν, η οποία ήταν ιστορική, καθότι η ομάδα κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Υπό αυτό το πρίσμα οι Νεοσμυρνιώτες ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Ηλία Ανέστη (1999, 1,92μ). Ο νεαρός άσος έδωσε πολύτιμες λύσεις την περυσινή σεζόν και έτσι αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύτιμο όπλο στα χέρια του Νίκου Καραγιάννη και στην δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με Ανέστη και στην Elite League
Στο Κλειστό Γήπεδο Μίλωνα «Κροίσος Πέρσης» θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τρίτη διαδοχική χρονιά ο Ηλίας Ανέστης (γενν. 1999, 1.92μ.), ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας του για μία ακόμα σεζόν.
Ο νεαρός γκαρντ έδωσε σημαντικές βοήθειες πέρσι κι έτσι ο coach Καραγιάννη θέλησε να τον έχει διαθέσιμο και στην Elite League.
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του ο Ηλίας Ανέστης δήλωσε: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος για την ανανέωση μου με μια ομάδα “πρότυπο” στο χώρο του μπάσκετ. Η περσινή επιτυχία, νιώθω ότι μας έχει δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για να ζήσουμε κι άλλες σπουδαίες στιγμές. Ευχαριστώ τον coach Καραγιάννη και τη διοίκηση που πίστεψαν και συνεχίζουν να πιστεύουν σε εμένα».