Aκόμη μία ομάδα που πραγματοποίησε χθες την πρώτη της προπόνηση ήταν το Μεσολόγγι, το οποίο έχει αλλάξει σχεδόν όλο του το ρόστερ, ενώ έχει υιοθετήσει ένα καινούργιο μοντέλο, καθότι εμπιστεύτηκε ως επί το πλείστον νεαρούς παίκτες , που όμως έχουν εμπειρία από το απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2.

Ο προπονητής του οργανισμού από την Αιτωλοακαρνανία Ηλίας Μούτσιος αφού ευχήθηκε υγεία στους πάντες αναφέρθηκε στον νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό. Ακόμη μίλησε για τον πολύ μικρό μέσο όρο της ομάδας, ο οποίος μετά βίας ξεπερνά τα 21 έτη, ενώ δεν παρέλειψε να απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο, τον οποίο η ομάδα χρειάζεται ακόμη περισσότερο την φετινή σεζόν.

Ακόμη δηλώσεις έκανε κι ο team manager της ομάδας Νίκος Κλάδης, ο οποίος με την σειρά του αναφέρθηκε στην δυσκολία του φετινού πρωταθλήματος, καθότι πολλές ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Τέλος όπως κι ο Ηλίας Μούτσιος ζήτησε την στήριξη του κόσμου και την φετινή σεζόν, η οποία προβλέπεται πιο μακρά με την αύξηση των ομάδων και το νέο σύστημα διεξαγωγής.


Πηγή βίντεο και φωτoγραφιών: www.aitosports.gr