Η Μύκονος μετά την άνοδό της στην Elite League μέσω wild card αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Τζήμα, έχει βάλει μπροστά τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας περιόδου και σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr βρίσκεται πολύ κοντά στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση. Συγκεκριμένα οι Κυκλαδίτες είναι έτοιμοι να υπογράψουν τον Νίκο Χουχούμη (1996, 1,86μ), ο οποίος την σεζόν που μας πέρασε ήταν από τους κύριους λόγους που ο Χαρίλαος Τρικούπης παρέμεινε στην δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία για πέμπτη χρονιά.

Για του λόγου το αληθές ο 27χρονος άσος πραγματοποίησε την κορυφαία χρονιά της καριέρας του με την φανέλα των Μεσολογγιτών, καθώς μέτρησε κατά μέσο όρο 17,3 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και 3,5 ασίστ και μάλιστα αποτέλεσε ένα τα πιο “βαριά κανόνια” της κατηγορίας. Πέρα από τον οργανισμό της Αιτωλοακαρνανίας έχει παίξει στο επίπεδο της πάλαι ποτέ Α2 και με τις φανέλες των Καβάλας, Κοροίβου Αμαλιάδας και Ψυχικού, ενώ έχει καταγράψει ορισμένες συμμετοχές στην Basket League με τα Τρίκαλα.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι έκανε την διαφορά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την φανέλα των Χανίων, ενώ είναι μέλος και της Εθνικής 3χ3. Τέλος σε περίπτωση που ολοκληρωθεί και τυπικά αυτή η κίνηση της Μυκόνου, τότε θα έχει εντάξει στο δυναμικό της έναν δεινό σκόρερ, ο οποίος έχει παραστάσεις από την Elite League και έτσι αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στην πρωταγωνιστική πορεία που θέλει να διαγράψει το συγκρότημα του Τζήμα.