O Nάσος Μπαζίνας αποτελεί μία από τις προσθήκες του καλοκαιριού για το Αγρίνιο, καθώς το σύνολο του Ντίνου Καλαμπάκου κατάφερε να τον αποκτήσει δανεικό από τον Προμηθέα Πάτρας. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο 19χρονος γκαρντ είχε προτάσεις κι από ομάδες Α1 (Κολοσσός, Ιωνικός και Καρδίτσα), ωστόσο προτίμησε να αγωνιστεί στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει Εθνικής Κατηγορίας, έτσι ώστε να έχει τον κατάλληλο χρόνο συμμετοχής και να επανέλθει δριμύτερος στο δυναμικό της ομάδας, στην οποία ανήκει τα τελευταία χρόνια.

Ο Πατρινός καλαθοσφαιριστής έχει δείξει εξαιρετική εικόνα στα επίσημα και φιλικά ματς του Αγρινίου, καθότι αποτελεί έναν πολύ καλό παίκτη που είναι ικανός τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά. Στο μπροστά μέρος του παρκέ ο φέρελπις άσος αποτελεί έναν εξαιρετικό δημιουργό (13 ασίστ σε δύο παιχνίδια), που μπορεί να εκμεταλλευτεί ιδανικά τους συμπαίκτες του. Ακόμη ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες είναι αρκετά ικανός και στην διείσδυση, την ώρα που έπειτα από pick n roll μπορεί κάλλιστα να απειλήσει μέσω floater.

Το επιθετικό του πακέτο δεν σταματά εκεί, αφού μπορεί να απειλήσει συνεπώς κι από το τρίποντο, ειδικότερα αν οι αντίπαλες ομάδες προσπαθήσουν να περιορίσουν την δημιουργία του μέσω κάποιων under. Όπως αναφέραμε προηγούμενως ο Μπαζίνας είναι κι ένας εξαιρετικός αμυντικός, που έχει την ικανότητα να  βάλει δύσκολα σε οποιονδήποτε παίκτη αναλαμβάνει να μαρκάρει. Συγκεκριμένα ο 19χρονος παίκτης διαθέτει τόσο την δύναμη, όσο και την ταχύτητα αλλά και την αθλητικότητα, για να πιέσει καλά την μπάλα αλλά και να αμυνθεί αποτελεσματικά σε πιθανές καταστάσεις, που θα βρεθεί με ψηλότερους αντιπάλους στο low post.

Σαφέστατα ο άλλοτε παίκτης του Προμηθέα, μπορεί να κάνει την διαφορά στην Elite League, καθώς έχει σημαντικές παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, παρά το νεαρό της ηλικίας του.  Χαρακτηριστικό είναι ότι την τελευταία διετία ο ταλαντούχος αθλητής  είχε πάρει παιχνίδια στα πόδια του με τους Αχαιούς, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο EuroCup. Μάλιστα σε ορισμένα παιχνίδια πέρα από ότι ήταν starter είχε και σημαντικό ρόλο, αγωνιζόμενος για αρκετά λεπτά. Πέρα από όσα έχει κάνει σε συλλογικό επίπεδο ο Μπαζίνας είναι και μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων τα τελευταία χρόνια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν στην 12αδα της Εθνικής Νέων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 20 το καλοκαίρι που μας πέρασε.