Το Αγρίνιο πέτυχε μία πολύ μεγάλη νίκη το Σάββατο απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου, με συνέπεια να ατενίζει με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στην κατηγορία. Το συγκρότημα του Κεραμιδά επικράτησε, καθότι έπαιξε πολύ σκληρά στην άμυνα, όμως απέδωσε αρκούντως ικανοποιητικά και στο μπροστά μέρος του παρκέ, παίρνοντας μάλιστα πολλά από πολλούς παίκτες. Ένας από τους καλαθοσφαιριστές που αναμφίβολα βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα ήταν ο Νάσος Μπαζίνας, ο οποίος συνέβαλε σε πάρα πολλούς τομείς της στατιστικής.

Για του λόγου το αληθές ο Πατρινός PG μέτρησε 11 πόντους (5/12 σουτ | 0/4 τρίποντα), ενώ βοήθησε πολύ και στα ριμπάουντ με επτά και φυσικά έκανε την διαφορά για ακόμη μία βραδιά και δημιουργικά με πέντε ασίστ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 13 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης και να είναι από τους διακριθέντες του ΑΟΑ σε ακόμη ένα παιχνίδι. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο άσος του Αγρινίου έπιασε αυτά τα υψηλά στάνταρ απόδοσης, αγωνιζόμενος κατά κύριο λόγο ως τριάρι και καλύπτοντας επάξια το κενό του αδερφού του Περικλή. Βέβαια αν και αποτελεί ένα ικανό PG, η θέση του SF δεν του είναι καθόλου άγνωστη και έχει ανταποκριθεί και στο παρελθόν το ίδιο εξαιρετική, καθότι την φετινή σεζόν αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες του οργανισμού της Αιτωλοακαρνανίας στο φετινό πολύ ανταγωνιστικό και σκληρό πρωτάθλημα της Elite League.

Συγκεκριμένα ο άλλοτε παίκτης του Προμηθέα Πατρών δίνει πολύ σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα με 8,4 πόντους ανά παιχνίδι, την στιγμή που μαζεύει 4,6 ριμπάουντ ανά βραδιά και παράλληλα είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο και στα μετόπισθεν, εξαιτίας της ταχύτητας, της αθλητικότητας και του μεγέθους του. Βέβαια το πολύ δυνατό στοιχείο που διαθέτει στο ρεπερτόριό του δεν είναι άλλο από την δημιουργία, καθότι είναι ένας καλαθοσφαιριστής που διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι και με τα ρήγματα που δημιουργεί στις αντίπαλες άμυνες μπορεί κάλλιστα να εκμεταλλεύεται τους συμπαίκτες του. Μάλιστα αυτός ο ισχυρισμός  αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι μοιράζει 5,4 τελικές πάσες ανά παιχνίδι, ένα νούμερο που είναι πολύ υψηλό.

Έτσι είναι μακράν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του της ομάδας του σε αυτόν τον τομέα, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι από την αρχή της χρονιάς βρίσκεται σταθερά μέσα στους καλύτερους πέντε δημιουργούς του πρωταθλήματος, ενώ οφείλουμε να αναφέρουμε ότι για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα ήταν ακόμη και πρώτος. Τέλος ο Κώστας Κεραμιδάς και το Αγρίνιο βασίζονται σε μεγάλο βαθμό επάνω του, έτσι ώστε να υλοποιήσουν τον στόχο της σωτηρίας, ενώ και ο ίδιος θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό τελείωμα στο πρωτάθλημα, για να επιστρέψει στον Προμηθέα και να σφραγίσει την νέα κλήση του στην Εθνική κάτω των 20.

Photo Credits: Θωμάς Παππάς