Γνωστό έκανε το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας η Μεγαρίδα ενόψει της νέας χρονιάς στην Elite League.

Συγκεκριμένα, η αρχή θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου εντός έδρας με αντίπαλο τον Πρωτέα Βούλας ενώ τα φιλικά κλείνουν στις 27 Σεπτεμβρίου με την ομάδα θα δώσει φιλικά με Πανιώνιο και Ερμή Σχηματαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αμείωτους ρυθμούς και μεγάλη προσήλωση και ποικιλία συνεχίζεται η προετοιμασία της ΝΕΜ, προκειμένου άπαντες να είναι στο επιθυμητό επίπεδο στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.
Η «φλόγα» σ’ αυτή την περίοδο προετοιμασίας θα δώσει τουλάχιστον 9, ήδη προγραμματισμένους, φιλικούς αγώνες που μαζί με τον επίσης προγραμματισμένο για τις 30/9 αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος αποτελούν ικανό αριθμό αγώνων, ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα συμπεράσματα από το staff για την εικόνα της ομάδας.
Η ομάδα μας εκτός των μεμονωμένων φιλικών θα συμμετάσχει και σε τρία διαφορετικά τουρνουά σε Καλλιθέα (Έσπερος, Αμύντας, Πανελλήνιος) Μεσολόγγι (Χ. Τρικούπης, Κόροιβος, Δόξα Λευκάδας) και Ν. Σμύρνη (Μίλων, Πανιώνιος, Ερμής Σχηματαρίου).
Τα φιλικά προετοιμασίας ξεκινούν στις 2/9 στη NEM BC Arena με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τον Πρωτέα Βούλας.
Ακολουθεί το τουρνουά «Μπιζάνια» το διήμερο 8 και 9 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή ομάδων όπως ο Έσπερος Καλλιθέας, ο Πανελλήνιος και ο Αμύντας.
Στη συνέχεια η «φλόγα» θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στις 13 Σεπτεμβρίου στην NEM BC ARENA, ενώ οι δύο ομάδες θα «διασταυρώσουν ξανά τα ξίφη τους» στις 27/4, αυτή τη φορά στο «Αντρέας Βαρίκας».
Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου η ΝΕΜ θα ταξιδέψει στο Μεσολόγγι για το φιλικό τουρνουά που διοργανώνει ο Χαρίλαος Τρικούπης με τη συμμετοχή και των Δόξα Λευκάδας και Κοροίβου Αμαλιάδας.
Ακολουθεί το τελευταίο τουρνουά, το «Αχιλλέας Μέντζος» του Μίλωνα, όπου η «φλόγα» θα βρεθεί αντιμέτωπη με ομάδες όπως η διοργανώτρια ομάδα, ο Πανιώνιος και ο Ερμής Σχηματαρίου.
Υπενθυμίζουμε ότι η ΝΕΜ θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος στις 30 Σεπτεμβρίου, πιθανότατα κάπου στην Β. Ελλάδα, ενώ μία εβδομάδα αργότερα, στις 7 Οκτωβρίου, ώρα 17:00, ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις του συλλόγου, για την Elite League, κόντρα στους φίλους του Χαρίλαου Τρικούπη στη NEM BC ARENA!
Οι κάτοχοι των διαρκείας θα έχουν δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιχνίδια!