Ο Κόροιβος Αμαλιάδας μπορεί να ήταν σαρωτικός στο πρώτο μέρος και να ήλεγξε πλήρως τον ρυθμό της αναμέτρησης απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου, ωστόσο στην συνέχεια τα βρήκε πολύ δύσκολα και κινδύνευσε με μία τεράστια ανατροπή από τους αξιόμαχους Θεσσαλονικείς. Το στοιχείο που έκανε την διαφορά και έδωσε εν πολλοίς την νίκη στο σύνολο του Δελέγκου ήταν το ότι τα περισσότερα επιθετικά του όπλα βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα, ενώ από αυτήν την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Νίκος Καμάρας, ο οποίος πραγματοποίησε άλλη μία καταπληκτική εμφάνιση κατά την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Για την ακρίβεια ο 25χρονος φόργουορντ ήταν ο υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνος για την άμυνα των “ερυθρολεύκων”, αφού τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους (8/16 σουτ | 2/6 τρίποντα), οκτώ ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, ενώ υπέπεσε σε μόλις δύο λάθη, αν και διαχειρίστηκε πάρα πολλές κατοχές. Μάλιστα η συνεισφορά του ήταν μείζονος σημασίας στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, στο οποίο ήταν πραγματικά ασταμάτητος, καθώς είχε σημειώσει ήδη τους 17 από τους 22 πόντους. Αυτό το τρομερό επιθετικό του ξέσπασμα κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου βοήθησε στα μέγιστα τους Ήλειους να ανεβάσουν την παραγωγικότητά τους και παράλληλα να αποσπαστούν ακόμη και με 18 πόντους και τελικά να οδηγηθούν στην ανάπαυλα με διαφορά 14 πόντων (48-34).

Βέβαια τέτοιες εμφανίσεις δεν είναι κάτι το αφύσικο για τον άλλοτε άσο του Άρη, που τα τελευταία χρόνια έχει καταγράψει πολλές καλές σεζόν κυρίως στο επίπεδο της Elite League, ωστόσο φέτος βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση και αποτελεί τον ηγέτη του Κοροίβου στο μπροστά μέρος του παρκέ. Για του λόγου του αληθές ο Καμάρας από την πρώτη κιόλας αγωνιστική του πρωταθλήματος βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα των σκόρερ, με τους μέσους όρους του να είναι πραγματικά εξαιρετικοί, αφού σημειώνει 17,2 πόντους ανά βραδιά με ικανοποιητικά ποσοστά ευστοχίας (53,5% δίποντο, 26,2% τρίποντο).

Η αρωγή του στο παιχνίδι δεν περιορίζεται μόνο στο σκοράρισμα, αφού είναι ένας καλός ριμπάουντερ (5,1) και παράλληλα συμβάλλει και στην δημιουργία (1,8), ενώ στα συν του είναι και το γεγονός ότι απασχολεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τις αντίπαλες άμυνες, εξαιτίας του πολύ αποτελεσματικού post up παιχνιδιού του, επομένως δίνει την δυνατότητα στους συμπαίκτες του να βρουν περισσότερους χώρους δράσης. Τέλος θα είναι ευχής έργο για την ομάδα του και τον ίδιο να συνεχίσει σε αυτά τα στάνταρ απόδοσης, που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν, διότι οι πιθανότητες του Κοροίβου να πετύχει κάτι καλύτερο από μία απλή είσοδο στην οκτάδα θα αυξηθούν σημαντικά.