Το Μαρούσι μπορεί να μην έπιασε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης απέναντι στον Αμύντα, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει επί των “πορτοκαλί” και να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από την βαριά ήττα στο Ιβανώφειο. Στις νίκες του οργανισμού των Βορείων Προαστίων συνήθως στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων βρίσκεται το εξαιρετικό περιφερειακό δίδυμο της ομάδας (Σταυρακούκας – Στασινός), ωστόσο τα δεδομένα στο παιχνίδι με το συγκρότημα του Λιόγα μεταβλήθηκαν, καθώς ο παίκτης που έκανε την διαφορά ήταν ο Νίκος Καμαριανός.

Συγκεκριμένα ο 25χρονος ψηλός τα έκανε πραγματικά όλα στο παρκέ, καθώς μέτρησε 23 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και τέσσερις ασίστ (πολύ υψηλό νούμερο για παίκτης που αγωνίζεται στην frontline). Με αυτόν τον τρόπο ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ αποτέλεσε έναν άλυτο γρίφο για την άμυνα του Αμύντα, κάτι που άλλωστε αποδεικνύεται κι από το γεγονός ότι οδηγήθηκε 14 φορές στην γραμμή των βολών. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι έλειπε ο βασικό ψηλός των “πορτοκαλί” Μάριος Δόξας, αλλά αυτή η παράμετρος δεν αναιρεί ούτε στο ελάχιστο την εξαιρετική παρουσία του Καμαριανού, που οδήγησε εκ του ασφαλούς το Μαρούσι στην έκτη του νίκη σε εννιά παιχνίδια.

Μάλιστα η εν λόγω εμφάνιση του άσου του Αμαρουσίου ήταν η κορυφαία του την φετινή σεζόν, κάτι το οποίο αποδεικνύεται τόσο από το γεγονός ότι μάζεψε 30 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης όσο και ότι αγωνίστηκε για 38 λεπτά. Βέβαια ο Νίκος Καμαριανός διάγει ούτως ή άλλως μία εξαιρετική χρονιά, το οποίο βέβαια αναμενόταν από την στιγμή που μεταγράφηκε στο σύνολο του Γιώργου Σκαραφίγκα, αφού γενικότερα αποτέλεσε μία από τις πιο δυνατές προσθήκες στην offseason της Elite League. Σύμφωνα με την γλώσσα των αριθμών ο ποιοτικός καλαθοσφαιριστής μετρά 12,7 πόντους ανά παιχνίδι (46% δίποντο, 20% τρίποντο), την ώρα που “κατεβάζει” 7,2 ριμπάουντ και δίνει και 1,9 ασίστ. Τέλος αυτό που κάνει την διαφορά πέρα από την πολύ ικανοποιητική στατιστική του εικόνα είναι το γεγονός ότι μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις των ψηλών, ενώ έχει την δυνατότητα να επιτεθεί με πολλούς τρόπους, καθώς μπορεί να παίξει καλά το post up παιχνίδι αλλά και να σουτάρει από μακριά.

Αναλυτικά οι επιδόσεις του σε πόντους και ριμπάουντ:

Με Μεγαρίδα: 17 πόντοι, 5 ριμπάουντ

Με Αίαντα Ευόσμου: 14 πόντοι, 6 ριμπάουντ

Με Ερμή Σχηματαρίου: 10 πόντοι, 8 ριμπάουντ

Με Ελευθερούπολη: 15 πόντοι, 11 ριμπάουντ

Με ΦΕΑ: 10 πόντοι, 9 ριμπάουντ

Με Παπάγο: 11 πόντοι, 8 ριμπάουντ

Με Χαρίλαο Τρικούπη: 8 πόντοι, 1 ριμπάουντ

Με Ηρακλή: 6 πόντοι, 5 ριμπάουντ

Με Αμύντα: 23 πόντοι, 12 ριμπάουντ