Επένδυση στο μέλλον για τον Πανερυθραικό εν’ όψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Elite League.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος ανακοίνωσε τον Παναγιώτη Παπαζώτο ο οποίος είναι γεννημένος το 2006 και φυσικά έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει. Αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 και έτσι θα βρεθεί στην ομάδα της Ερυθραίας την ερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Παπαζώτου, συνεχίζοντας πιστός στις αρχές του αναπτυξιακού προγράμματος, που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια, και προχωρώντας σε επενδύσεις με το βλέμμα στο αύριο του ελληνικού μπάσκετ.

Ο 17χρονος ταλαντούχος γκαρντ (1-2, 1.93), γεννημένος το 2006 κι ένας εκ των κορυφαίων αθλητών της ηλικίας του, έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας, ώστε να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σταθερά μεταξύ των καλύτερων.

Ο Παναγιώτης, που από τις ηλικιακές κατηγορίες των Παμπαίδων κι έπειτα αποτελεί μόνιμο στέλεχος της Εθνικής ομάδας, ξεκίνησε τα πρώτα του «βήματα» στον Αστέρα Νέας Μάκρης, για να βρεθεί αργότερα στους Παμπαίδες του Παναθηναϊκού και να αναδειχθεί πρωταθλητής ΕΣΚΑ, ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα.

Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένειά μας τον Παναγιώτη και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Πανερυθραϊκού».

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως σκοπός του είναι να βελτιωθεί δίπλα στο έμπειρο τεχνικό επιτελείο αλλά και να βρεθεί στην κορυφή με την ομάδα:

«Το πλάνο του Πανερυθραϊκού, με τις ευκαιρίες που δίνει σε νέους αθλητές, τόσο στο εφηβικό επίπεδο όσο και σε εκείνο των Ανδρών, κάτι που παρατηρήσαμε και στην τελευταία σεζόν στην Elite League με την εξαιρετική πορεία της ομάδας, ήταν σαφέστατα αυτό, που με έπεισε να κάνω τη συγκεκριμένη επιλογή. Επιπλέον παράγοντας για την απόφασή μου, άλλωστε, ήταν η υλοποίηση αυτού του πλάνου, που βλέπουμε ακόμη και στην ανδρική ομάδα, θεωρώντας πως είναι στο χέρι μου να καταφέρω να πείσω τον κόουτς Χουχουλή, τον οποίο και ευχαριστώ για την επιλογή, ότι αξίζω την ευκαιρία ακόμη και να προπονηθώ σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο. Ατομικά αυτό που θέλω, είναι να εξελίξω το παιχνίδι μου δίπλα στο έμπειρο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και ομαδικά έχω τη δίψα να οδηγήσουμε τον Πανερυθραϊκό σε μονοπάτι κορυφής».