O Πανερυθραϊκός συνεχίζει τις κινήσεις του ενόψει της νέας σεζόν, καθότι ανανέωσε την συνεργασία του με τον αρχηγό Τάσο Καλλιανιώτη (1983, 1,93μ), ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα για 15η διαδοχική σεζόν. Ο 40χρονος γκαρντ περιφερειακός μέτρησε πέντε πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ ανά παιχνίδι, ενώ και την νέα σεζόν αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα με την εμπειρία και την ποιότητά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για πάντα μαζί!

Ο Τάσος Καλλιανιώτης αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο της ιστορίας του Πανερυθραϊκού! Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εκ νέου ανανέωση της συνεργασίας μας, κάτι που σημαίνει πως παραμένει για 15η σερί σεζόν στο σύλλογο, με τα όνειρά μας να είναι κοινά για έναν ακόμη πιο μεγάλο Πανερυθραϊκό.

Κάπως έτσι, με αυτό το γεμάτο 15ετές ταξίδι και με τη συνέχεια να δίνεται, ύστερα από την επιτυχία του να βρεθεί η ομάδα μας σε απόσταση 40 λεπτών από την Basket League, «σφραγίζεται» ακόμη πιο έντονα η σχέση ζωής του Πανερυθραϊκού με το μεγάλο αρχηγό του, έναν άξιο πρεσβευτή των αξιών και της φιλοσοφίας του συλλόγου μας, ώστε να γράψουμε νέα σπουδαία κοινά ιστορικά κεφάλαια.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανανέωση της συνεργασίας μας, ο αρχηγός ανέφερε: «Όσο μπορώ, σε όλους τους τομείς, θα στηρίζω τις προσπάθειες της διοίκησης του κόουτς Χουχουλή. Έχω ακόμη πολλή όρεξη και κέφι για ακόμη πιο σπουδαία πράγματα και ελπίζω το νέο πρωτάθλημα της Elite League να είναι ακόμη πιο ποιοτικό και ανταγωνιστικό, για να το ευχαριστηθούμε περισσότερο. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον κόουτς και είμαι βέβαιος, ότι η ομάδα που θα φτιάξει πάλι θα λάμψει και, προσωπικά, θέλω να βάλω κι εγώ πάλι το… λεντάκι μου».

Καλή σεζόν αρχηγέ, με υγεία και νέες επιτυχίες με την φανέλα του Πανερυθραϊκού! Συνεχίζουμε μαζί να γράφουμε ιστορία!