Περίοδος ανανέωσεων για τον Πανιώνιο εν’ όψει της νέας μεγάλης χρονιάς που έρχεται στην Elite League.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης, ο Σύλλογος ανακοίνωσε και την παραμονή του Στάθη Παπαδιονυσίου. Πρόκειται για μια σημαντική ανανέωση καθώς αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της φετινής πορείας.

Ειδικότερα, καθώς σε 28,3’ (περισσότερο χρόνο από κάθε άλλο συμπαίκτη του) σε 24 αγώνες στο πρωτάθλημα είχε κατά μέσο όρο 11,5 πόντους με 62% στα δίποντα και 41% στα τρίποντα. Επίσης είχε 3,8 ριμπάουντ- 2,3 ασίστ και 1,4 κλεψίματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και ο Στάθης Παπαδιονυσίου θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και τη σεζόν 2023-2024 στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν μετά την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία τους κατά την περίοδο που ολοκληρώθηκε όταν η Ομάδα κατέκτησε το double».

Ο Παπαδιονυσίου μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την ανανέωση λέγοντας:

«Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι μας περιμένει μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά στην Elite League, με πολύ δυνατές ομάδες και ένα πολύ σκληρό πρωτάθλημα μπροστά μας.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό κι έτσι ακριβώς προσεγγίζουμε τη σεζόν που ανοίγεται μπροστά μας. Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να πετύχουμε το στόχο μας και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και θα δώσω ό,τι καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα. Περιμένουμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να τους ευχαριστήσουμε.

Τέλος, ευχαριστώ τον Οργανισμό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου».