Μετά τον Σαχπατζίδη και ο Τάσος Αντωνάκης θα φοράει τη φανέλα του Πανιωνίου την επόμενη σεζόν στην Elite League.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης παίκτης και διοίκηση έδωσαν τα χέρια και έτσι ο έμπειρος forward θα βοηθήσει και του χρόνου σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της. Στο δρόμο προς το πρωτάθλημα είχε κατά μέσο όρο 8,3 πόντους- 6,4 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ σε 25 αγώνες και σε περίπου 26 λεπτά συμμετοχής. Στο θεσμό του Κυπέλλου είχε 7,7 πόντους- 6,8 ριμπάουντ- 4,2 ασίστ σε περίπου 32 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και ο Τάσος Αντωνάκης θα συνεχίσουν την κοινή τους διαδρομή και κατά τη νέα σεζόν στο δύσκολο κι απαιτητικό πρωτάθλημα της Elite League Ερρίκος Ντυνάν».

Στς πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση ο Αντωνάκης τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για πετύχει η ομάδα αυτό που θέλει και τη νέα χρονιά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι μεγάλη τιμή για εμένα το ότι θα φοράω και του χρόνου τη φανέλα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Η ομάδα βγάζει τρομερή υγεία. Είμαστε οικογένεια κι αυτό το βλέπουν όλοι, πολύ δε περισσότερο εμείς που το βιώνουμε καθημερινά. Ελπίζω κι από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και στη νέα χρονιά και να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας»