Ο Μιχάλης Πολυτάρχου μίλησε στην σελίδα της ΦΕΑ με αφορμή την άνετη νίκη της ομάδας του επί των νεοφώτιστων στην Elite League και τόνισε ότι το κλειδί για την επικράτηση του συνόλου του Μιχελάκου ήταν το εξαιρετικό του ξεκίνημα. Αναφορικά με την πορεία του συγκροτήματος του Καρατζά στο πρωτάθλημα είπε ότι οι πρωτοεμφανιζόμενοι στην πάλαι ποτέ Α2 είναι ένα πολύ αξιόμαχο και δεμένο σύνολο, κάτι που μπορεί να την βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει για να σώσει την κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

❓ Ποιο ήταν το κομβικό σημείο για το τελικό αποτέλεσμα;
💬 «Το κομβικό σημείο της αναμέτρησης εκτιμώ πως ήταν το καλό ξεκίνημα που κάναμε. Γυρίσαμε σωστά τη μπάλα και ήμασταν στο πλάνο που δείξαμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα μέσα από τις προπονήσεις, πως να “σπάσουμε” την παγίδα που έκανε η ΦΕΑ και να… κόψουμε το τρανζίσιον της».
❓ Ποια είναι η εικόνα που σχημάτισες από τη ΦΕΑ;
💬 «Η ΦΕΑ είναι μία ομάδα που την βλέπεις και χαίρεσαι γιατί είναι πραγματική ομάδα κι αυτό την καθιστά πάρα πολύ επικίνδυνη. Μπορεί να μην ξεκινήσει πολύ καλά ένα παιχνίδι και να στο γυρίσει γιατί κάθε μπάλα, κάθε προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες της όλοι το χαίρονται κι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ότι ο ένας είναι για τον άλλον».
❓ Βάση εμπειρίας, ποιο θεωρείς ότι είναι το σημείο “κλειδί” ώστε η ΦΕΑ να πετύχει τον στόχο της, την παραμονή στην κατηγορία;
💬 «Το βασικό σημείο, το σημείο “κλειδί” για να τα καταφέρει η ΦΕΑ είναι ότι όπως είπα και πριν, είναι μία ομάδα που βασίζεται πάρα πολύ στο σύνολο κι όχι σε έναν παίκτη. Κι αυτό εκτιμώ πως μπορεί να την βοηθήσει ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της».