Το Ψυχικό μπορεί να κέρδισε την άνοδο στην Α1, όμως θα παραμείνει για ακόμη μία χρονιά στην Α2, έχοντας βλέψεις για μια πολύ καλή πορεία. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχει διατηρήσει τους περισσότερους στυλοβάτες από την περυσινή σεζόν, ενώ έχει προχωρήσει σε μεταγραφές τόσο νεαρών αθλητών όσο και πιο έμπειρων που θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό το σύνολο του Γιώργου Ρεμεντέλα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παρόλα αυτά η ενίσχυση δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ για τους “κυανοκίτρινους”, οι οποίοι έχουν στο στόχαστρο τον εξαιρετικό σουτέρ Γιώργο Αγγέλου. Ο 29χρονος άσος την τελευταία τριετία αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία σε αυτό το επίπεδο, φορώντας τις φανέλες του Περιστερίου, της Δάφνης Δαφνίου, του Απόλλωνα Πατρών και του Μεσολογγίου. Βέβαια ο Ευβοιώτης καλαθοσφαιριστής έχει στο παλμαρέ του δύο πρωταθλήματα με τους Αχαιούς και τον ΓΣΠ, ενώ ήταν μέλος του Άρη στην Μπάσκετ Λιγκ την σεζόν 2018-19.

Την περυσινή χρονιά ο Αγγέλου αγωνίστηκε στο Μεσολόγγι όπου κι έδειξε τις αρετές του στο σκοράρισμα για ακόμη μία χρονιά, μετρώντας 8,8 πόντους με 55% στο δίποντο και 34% στο τρίποντο. Παρόλα αυτά τραυματίστηκε σοβαρά προς τα τέλη Μαρτίου, με συνέπεια να μείνει εκτός από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και να στερήσει μία σημαντικότατη λύση από το ροτέισον του Ηλία Μούτσιου.

Τέλος αναφορικά με το “μέτωπο” του Ψυχικού συνεχίζεται η προσπάθεια για την παραμονή του Μανώλη Ματαλιωτάκη, που ήταν συμπαίκτης με τον Γιώργο Αγγέλου για κάποιους μήνες στον Χαρίλαο Τρικούπη, με τις πιθανότητες για την ανανέωση του συμβολαίου του έμπειρου ψηλού με την ΑΕΨ είναι πιο αυξημένες σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.