Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ανοίγει σε κάτι παραπάνω από έναν μήνα, ωστόσο οι περισσότερες ομάδες ήδη έχουν εντοπίσει τους υποψήφιους στόχους, για να ενισχυθούν στις θέσεις που πονούν. Έτσι η ΦΕΑ και το Μαρούσι έχουν ρωτήσει για την περίπτωση του Απόλλωνα Τσόχλα, ο οποίος αποτελεί έναν παίκτη για τον οποίο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις και μπορεί να αλλάξει λέβελ οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας.

Θυμίζουμε ότι ο 39χρονος άσος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Elite League, έχοντας φορέσει τις φανέλες του Ολυμπιακού Β’ και του Τρίτωνα. Μάλιστα ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στο δύο ομάδες, συμβάλλοντας τα μέγιστα στις εξαιρετικές τους πορείες, ωστόσο στην θητεία του στο σύνολο του Μιχάλη Μιχελάκου στάθηκε πολύ άτυχος, καθότι τραυματίστηκε σοβαρά τον προηγούμενο Μάρτιο. Άλλωστε αυτός ο άσχημος τραυματισμός ήταν ο λόγος, που έμεινε χωρίς ομάδα στο πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Βέβαια ο Τσόχλας έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του και πλέον είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στην δράση, ενώ είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι συμμετέχει στις προπονήσεις της ΦΕΑ. Πλέον μένει να δούμε αν θα καταφέρει κάποια από τις δύο ομάδες να αποκτήσει τον έμπειρο άσο, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι στο παιχνίδι της απόκτησής του θα μπουν κι άλλες ομάδες. Πάντως ο 39χρονος γκαρντ φαίνεται πως προτιμά να παραμείνει στην Αθήνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα απορρίψει άλλες προτάσεις που μπορεί  να του γίνουν.