Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει να κρατάει τους παίκτες του από την περυσινή σεζόν, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Κώστα Καμπουρίδη. Ο 23χρονος άσος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Δημήτρη Χουχουλή την περασμένη αγωνιστική περίοδο, καθότι μέτρησε 10,4 πόντους και 4,9 ριμπάουντ. Έτσι ο άλλοτε παίκτης της Ελευθερούπολης θα συνθέσει και για δεύτερη διαδοχική χρονιά ένα πολύ καλό δίδυμο μαζί με τον Αλέξανδρο Σταματογιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δεν πάει πουθενά ο Καμπουρίδης!
Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνέχιση της άψογης συνεργασίας με τον Κώστα Καμπουρίδη, ο οποίος θα ενισχύει τις προσπάθειες της ομάδας μας στην Α2 για ΤΡΙΤΗ διαδοχική σεζόν!
Έπειτα από μία μεστή χρονιά, κατά την οποία ήταν κομβικό και βασικότατο «γρανάζι» της εξαιρετικής πορείας του Πανερυθραϊκού μας στο περσινό Πρωτάθλημα, ο 23χρονος Καμπουρίδης -παρά το νεαρό της ηλικίας του- θα αποτελέσει και πάλι εκ των έμπειρων αθλητών του νεανικού και πρωτοποριακού πρότζεκτ της ομάδας μας, για ακόμη μία Αγωνιστική Περίοδο, στην άκρως ανταγωνιστική και απαιτητική Α2.
Κώστα, Καλή Δύναμη και Καλή Σεζόν με Υγεία, για να «τρυπήσουμε» ΜΑΖΙ ξανά και ξανά το «ταβάνι» μας, «γράφοντας» ιστορία!