Ο Τρίτων την Κυριακή προχώρησε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κλειστό των Ακαδημιών του, σε μία εκδήλωση που επεφύλασσε και πολλά ευχάριστα γεγονότα για την ομάδα των Σεπολίων, αφού επισυνάφθηκε και επίσημα η χορηγική συμφωνία με την Campeon Gaming. Η εν λόγω εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο του iGaming και μάλιστα τα τελευταία χρόνια όλο και ανεβαίνει συνεχώς το στάτους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τρίτωνα:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του 20ου Λυκείου Αθηνών, το οποίο αποτελεί την έδρα για τα αγωνιστικά τμήματα των Ακαδημιών της ομάδας του Τρίτωνα, ένα ξεχωριστό event.
Το event αυτό διεξήχθη, με αφορμή την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της ομάδας μας, από την Campeόn Gaming, μια ελληνική, iGaming εταιρεία, με πενταετή δραστηριότητα στον χώρο, και ταχεία ανάπτυξη.
Αρχικά, ο Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Μαρίνος Σιαπάνης, δήλωσε ότι μέσω της νέας χορηγικής συνεργασίας θα δοθεί έμφαση στη στήριξη της ομάδας, σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων των Ακαδημιών του συλλόγου, αλλά και της ανάπλασης του ανοιχτού γηπέδου, στα Σεπόλια: «Μέσα από την χορηγία, επιθυμούμε να είμαστε κοντά στη νέα γενιά και τις Ακαδημίες του Τρίτωνα, δημιουργώντας ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης, για τη νέα γενιά. Με γνώμονα τη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο, για τα παιδιά μας, που είναι το μέλλον, η αισιοδοξία και η αποτύπωση των ελπίδων μας, θα προχωρήσουμε στην ανάπλαση του γηπέδου που στεγάζει την ομάδα του Τρίτωνα, στα Σεπόλια.»
Στον λόγο που ακολούθησε, ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Γρηγόρης Αντωνάκης, ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους παρευρισκόμενους με ειδική μνεία στον μεγάλο Χορηγό, την Campeόn Gaming: «Σήμερα είναι μια μέρα χαράς, μια μέρα γιορτής, μια μέρα όπου όσοι ασχολούμαστε με αυτή την ομάδα, θα συμφωνήσουμε, πως μετά από πολλά χρόνια γίνεται ακόμα ένα βήμα, προς τα εμπρός, στην προσπάθεια που κάνει ο Αθλητικός Όμιλος Τρίτων εδώ και 8 δεκαετίες. Απέναντι βέβαια, στα πολλά καθημερινά προβλήματα που την ταλανίζουν, η οικογένεια του Τρίτωνα έχει μάθει να αντιτάσσει πείσμα για την επίλυση τους, κάτι που πετυχαίνει με την αγάπη της για τον αθλητισμό και τα χαμόγελα όλων αυτών των παιδιών, που βρίσκονται σήμερα εδώ μαζί μας. Άλλωστε, η πραγματικότητα είναι μία: όλα ξεκινούν από τα παιδιά, γίνονται για τα παιδιά και καταλήγουν στα χαμόγελα των παιδιών αυτών. Όσο χαμογελούν αυτά τα παιδιά, τότε κάτι καλό κάνουμε και όλοι μαζί μπορούμε να πούμε ότι βάζουμε το λιθαράκι μας, ώστε οι επόμενες γενιές να συνεχίσουν να αγαπούν τον αθλητισμό.»
Ταυτόχρονα, έγινε η παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ανδρικής ομάδας από τον Αντιπρόεδρο, Βασίλη Μπουργαζά και τον Υπεύθυνο Marketing και Επικοινωνίας του συλλόγου, Κων/νο Μαγκανιάρη.
Στη συνέχεια, ακολούθησε η κοπή της πίτας από τα δύο σύμβολα της ομάδας, τους κυρίους Νίκο Παπακώστα και Γρηγόρη Μαθιό.
Στο event παρευρέθησαν όλα τα τμήματα του συλλόγου, προπονητές και διοίκηση, ενώ μας τίμησαν με την ξεχωριστή παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αθηνών, Νίκος Αβραμίδης και ο Πρόεδρος της 4ης κοινότητας, Γιώργος Ρωμανέας.
Πολλές ήταν οι εκπλήξεις που επιφύλαξε η Campeόn Gaming, για όλες τις Ακαδημίες του συλλόγου, ώστε να ξεκινήσουν δυναμικά τη νέα χρονιά. Το event έκλεισε με φαγητό, dj set, καθώς και πολλά χαμόγελα από όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου!
Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας!
Τα καλύτερα έρχονται…