Ο Τρίτων τελικά θα ρίξει την μεταγραφική βόμβα, αφού συμφώνησε οριστικά με τον Nemanja Manojlovic (προανήγγειλε την μεταγραφή του μάλιστα στα social media), ο οποίος μάλιστα αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να ενταχθεί στους “κυανόλευκους”. Ο 30χρονος περιφερειακός θα επανέλθει στους Σεπολιώτες ύστερα από μόλις έξι μήνες απουσίας, καθότι υπενθυμίζουμε ότι ξεκίνησε την χρονιά στην Ρουμανία με την φανέλα της Miercurea Ciuk, με την οποία ήταν εξαιρετικός. Ο 30χρονος καλαθοσφαιριστής την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν από τους κομβικότατους παίκτες στην πορεία του Τρίτωνα μέχρι τους τελικούς ανόδου, καθότι μέτρησε 14,1 πόντους, 3,9 ασίστ και 4,9 ασίστ.

Ακόμη το basketblog.gr μίλησε με τον Manojlovic, ο οποίος επιβεβαίωσε το μεγάλο του comeback στην αθηναϊκή ομάδα και μάλιστα έστειλε μήνυμα στους φιλάθλους του, λέγοντας ότι: “Είμαι πολύ χαρούμενος, που επιστρέφω! Είχαμε μία ιστορία πέρυσι μαζί και ελπίζω φέτος να μας φέρει στην Α1, στην οποία στοχεύαμε και την προηγούμενη σεζόν”

Αυτή η εξέλιξη φέρνει οριστικά εκτός ομάδας τον Milovan Draskovic, ο οποίος δεν έλαβε μέρος στις δύο τελευταίες προπονήσεις του συνόλου του Μιχελάκου, με συνέπεια να απομένουν μόνο τα τυπικά για την αποδέσμευσή του. Πάντως ο Μαυροβούνιος ψηλός είχε επιβλητική παρουσία κάτω από τα καλάθια με 10,2 πόντους και 9,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν από τους θεμέλιους λίθους στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Τρίτωνα. Τέλος η παραμονή του στην χώρα μας δεν είναι ένα απίθανο σενάριο, με αρκετές ομάδες της Elite League να αναμένεται να “γλυκοκοιτάξουν” την περίπτωσή του, αφού έχει “χτίσει” ένα πολύ όνομα με την πολύ καλή παρουσία που είχε προηγουμένως τόσο στο Παγκράτι όσο και στην Καρδίτσα.