Ο Τρίτων μπορεί να ηττήθηκε το Σάββατο από το Μαρούσι για πρώτη φορά στην έδρα του την φετινή σεζόν, ωστόσο παραμένει στην πρώτη θέση της Elite League και μέσα στους μεγαλεπήβολους στόχους του. Το σημαντικό πρόβλημα για την ομάδα του Μιχάλη Μιχελάκου είναι η αποχώρηση του Μιχάλη Πολυτάρχου για την Μεγαρίδα την ύστατη ώρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με συνέπεια να δημιουργηθεί ένα πολύ σημαντικό ποιοτικό και ποσοτικό ζήτημα στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας, για το οποίο γίνεται προσπάθεια για να επιλυθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr οι Σεπολιώτες εξετάζουν για δεύτερη φορά στην σεζόν την μεγάλη επιστροφή του Nemanja Manojlovic (αγωνίστηκε πέρυσι στον Τρίτωνα με μέσο όρο 14,1 πόντους, 4,9 ριμπάουντ, 3,9 ασίστ), για τον οποίο υπήρξε πρωτύτερα ενδιαφέρον μέσα στην σεζόν, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει. Θυμίζουμε ότι 0 30χρονος περιφερειακός ξεκίνησε την σεζόν στην Miercurea Ciuk στην Ρουμανία, αλλά δεν θα είχε κανένα ζήτημα να αποχωρήσει από εκεί, με τι συνθήκες να μοιάζουν ώριμες γι’ αυτό το μεγάλο comeback, χωρίς όμως τίποτα να θεωρείται δεδομένο προς ώρας.

Σύμμαχος στην προσπάθεια που κάνει ο οργανισμός των Σεπολίων είναι και το γεγονός ότι ο παίκτης έχει πολύ καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ σε περίπτωση που υπάρξει οριστικά deal μεταξύ των δύο πλευρών τότε αυτός που ενδέχεται να αποχωρήσει δεν είναι ο Myers, αλλά ο Milovan Draskovic. Συγκεκριμένα ο 29χρονος PF/C αποτελεί έναν πολύ ποιοτικό παίκτη με έφεση στην άμυνα και μάλιστα μετράει 10,2 πόντους και 9,9 ριμπάουντ μέσο όρο, ενώ αν τελικά φύγει από την αθηναϊκή ομάδα (υπάρχει αυτή η σκέψη στους ανθρώπους του Τρίτωνα), τότε δεν είναι απίθανο να αποκτηθεί και ακόμη ένας ψηλός με την μορφή του διπλού δελτίου, αφού οι παίκτες που θα αγωνίζονται στις θέσεις 4-5 είναι μόλις τρεις (Τσουργιάννης, Τσάμης, Καμπερίδης).